Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 215 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1165 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Boekingsproces ging twee keer fout (crash site) Poging om stoel aan het raam en un de rijrichting te reserveren niet gelukt Fiets reserveren gaat niet via de app Ticket downloaden werkt niet goed Onduidelijk op het ticket waar de gereserveerde plaats Informatie over tussenstops op reizen is onvoldoende
op 15-08-2020 door .

na een ervaring van de 24-07-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

De gegevens om een klacht in te dienen zijn moeilijk te vinden!
op 14-08-2020 door .

na een ervaring van de 30-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Duidelijk en snel een reis plannen en betalen.
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 13-07-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Er wordt niet op mail gereageerd, geen online ticket, niet duidelijk hoe je kunt restitueren.
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 06-07-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Website werkt goed maar ik kon mijn ticket niet online (of telefonisch) wijzigen omdat een deel van de route met TGV en een deel met Thalys was. Ook op het kantoor in Parijs lukte het niet. Niemand sprak daar goed Engels. Thalys stuurde me naar SNCF, SNCF stuurde me naar Thalys, enzovoorts. Dit is echt belachelijk slecht.
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 30-06-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

De QR code op mijn retour ticket werkte niet
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 24-07-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik wilde boeken via app. Maar kon niet vinden hoe een ticket te vinden voor een ander. Dus toen via website.
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 24-07-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Alles verliep vlot
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 18-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Site is prima
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 25-07-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima en snel te reserveren. Ik.mis alleen de mogelijkheid om een optie voor een korte periode te nemen.
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 30-06-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 22

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
215

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer