Berekend op basis van 226 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 257 beoordelingen sinds 30-05-2018

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Ik pak steevast mijn pakketten op dezelfde manier in. Via Bpost komt altijd alles goed aan. Via jullie was het ingepakte item gebroken.
op 08-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 31-05-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

te traag, geen goede track-trace, slechte website (vol fouten in het nederlands)
op 03-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 27-05-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Werkt te traag , tot meer dan 10 dagen voor levering in België !!
op 18-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 11-04-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Weet niet waar ik deze feedback kan ingeven dus die het hier; het was onmogelijk de tracking te volgen; het item nummer van de email, bleek niet bekend in jullie tracking systeem; heb in totaal 30’ gezicht en geprobeerd maar niet gevonden. Dat is geen service!
op 27-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 21-03-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Vezending is in kapotte staat toegekomen. Geen zorg voor de verzending.
op 02-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 23-02-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

paket komt op andere lokatie die ik aangaf
op 18-03-2019 door .

volgend op een bestelling van 08-02-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Website is niet geheel in het Nederlands.
Track & trace is omslachtig omdat je ook de postcode moet ingeven van de ontvanger. Waarom is het traceernummer niet voldoende om het pakket te volgen?
Wanneer het afhaalpunt geen stickers meer heeft, kan je geen pakketje versturen? Wat een raar en onnodig systeem is dat? Er staat al een barcode op het verzendetiket.
Deze dienst is oké om pakketjes naar Frankrijk te sturen, maar in het binnenland vind ik het geen aanrader.
op 19-12-2018 door .

volgend op een bestelling van 13-11-2018

Commentaar van Jean-Pierre
Dank om uw beoordeling. Wij nemen de nodige maatregelen om onze diensten te verbeteren.

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Heel slecht. Ik moest een pakje opsturen naar een vriendin en heb voor Mondial relay gekozen omdat deze een punt heeft dicht bij mij. Na het binnen brengen in mijn punt, is het pakje daar meer dan 2 weken gewoon blijven blijven liggen. Ik heb online een klacht melding gedaan en daar niets meer van gehoord. In mijn punt zeiden ze dat het opgehaald was en de klantenservice zei dat het nog in mijn punt lag. Uiteindelijk is alles goed gekomen door de mensen van de klantenservice. Het probleem lag bij mijn afhaalpunt.
op 14-12-2018 door .

volgend op een bestelling van 08-11-2018

Commentaar van Jean-Pierre
Dank om uw beoordeling. Wij nemen de nodige maatregelen om onze diensten te verbeteren.

Informatie Mondialrelay.be

Beschrijving:

xx

Adres:
Jean-Pierre
xxx
, xx
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Jean-Pierre
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
226

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer