Berekend op basis van 226 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 257 beoordelingen sinds 30-05-2018

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

zorgvuldiger omgaan met pakjes. Ondanks de veelvuldige vermelding "Fragile" en de zeer goed ingepakte glazen toch brokken maken.
op 06-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 28-06-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik vind dat men met de account de verzonden stukken zou moeten kunnen opvolgen. Bij Bpost en BPNL kan dat. Met Mondial Relay niet. En onlangs ondervond een klant moeilijkheden bij het ontvange v/h pakket. Heb hierover mail gemaakt, maar antwoord was niet bevredigend.
op 31-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 23-05-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

In Kortrijk weinig afhaalpunten, nu ook nog sluiting van het dichtste adres
op 15-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 09-04-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Meestal verloopt het wel goed, behalve 1 keer toen het pak verschillende dagen blijven liggen is. Ik heb toen naar de klantendienst gebeld en de volgende dag was het pak op het punt van aankomst.
op 10-03-2019 door .

volgend op een bestelling van 05-03-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

scherpe prijs maar slordige service en geen goede klantendienst (moeilijk contact, ofwel in Frans of<wel in slecht Nederlands; ook website)
op 31-01-2019 door .

volgend op een bestelling van 24-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Traag.
Slechte communicatie met afzender en ontvanger.
op 20-01-2019 door .

volgend op een bestelling van 12-01-2019

Commentaar van Jean-Pierre
Dank om uw beoordeling. Wij nemen de nodige maatregelen om onze diensten te verbeteren.

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Schabouwelijk Nederlands op de website en ik krijg maar geen antwoord van hen op een vraag die ik al enkele keren stuurde, maar hun tarieven zijn wel oké.
op 07-12-2018 door .

volgend op een bestelling van 29-11-2018

Commentaar van Jean-Pierre
Dank om uw beoordeling. Wij nemen de nodige maatregelen om onze diensten te verbeteren.

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

OK, slordige website. Slechte vertalingen en ongewenste verspringingen. Maar goedkope tarieven.
op 31-10-2018 door .

volgend op een bestelling van 24-10-2018

Commentaar van Jean-Pierre
Dank om uw beoordeling. Wij nemen de nodige maatregelen om onze diensten te verbeteren.

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

goed maar geen respect voor nederlandstalige klanten (website vol fouten) en gene goede klantenservice (moeilijk te bereiken)
op 21-10-2018 door .

volgend op een bestelling van 16-10-2018

Commentaar van Jean-Pierre
Dank om uw beoordeling. Wij nemen de nodige maatregelen om onze diensten te verbeteren.

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Service is goed maar helaas weinig afhaalpunten of leverpunten in Hasselt en ook dat je niet op de site met bankcontant kunt betalen en alleen met visa en maestro en Paypal .ik kan modial alleen aanraden aan mensen als er meer winkels zijn waar mondial bij zit en ook met Bancontact kan betaalt worden .
op 28-09-2018 door .

volgend op een bestelling van 24-09-2018

Commentaar van Jean-Pierre
Geachte, Dank voor uw reactie, we boen het nodige om ons aanbod uit te breiden.

Informatie Mondialrelay.be

Beschrijving:

xx

Adres:
Jean-Pierre
xxx
, xx
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Jean-Pierre
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
226

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer