Berekend op basis van 328 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 451 beoordelingen sinds 30-05-2018

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goedkoper, maar helaas ook een pak trager dan andere aanbieders.
op 13-01-2020 door .

na een ervaring van de 07-01-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Pakket is vaak op de site in distributie en dan is het eigenlijk al af te halen in het afhaalpunt
op 21-12-2019 door .

na een ervaring van de 13-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goed. Meer punten zou een betere oplossing bieden. Geen punt in Langemark. Postcode 8920
op 08-12-2019 door .

na een ervaring van de 30-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Blijft gokken omdat sommige teksten nog steeds in het frans staan.
op 07-12-2019 door .

na een ervaring van de 02-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Hallo, mijn pakjes die ik verzend zijn er altijd in een paar dagen maar diegene die ik moet ontvangen zijn 20 dagen onderweg...
op 23-11-2019 door .

na een ervaring van de 16-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

ietsje goedkoper, maar trager
op 22-09-2019 door .

na een ervaring van de 14-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Door de onvoldoende customer service haken afhaalpunten en klanten af. Verzendtijd loopt soms op tot een maand, zonder enige verklaring.
op 13-09-2019 door .

na een ervaring van de 05-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

afgelopen 14 dagen 3 pakjes vanuit Frankrijk ontvangen, steeds levering binnen de week, dus super, maar minpunt was dat ik slecht van 1 van de 3 een mail ontvangen heb dat pakje in afhaalpunt lag, voor de andere 2 heb ik gelukkig op basis van hettrackingnummer dat ik ontvangen had via verzender kunnen zelf opvolgen wanneer pakje gearriveerd was
op 05-09-2019 door .

na een ervaring van de 20-08-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Om het ticket te bestellen online ging alles niet zo vlot. Ik kon via de telefoon of tablet niet doorklikken. Voor de verzending ging alles vlot.
op 04-09-2019 door .

na een ervaring van de 28-08-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

zorgvuldiger omgaan met pakjes. Ondanks de veelvuldige vermelding "Fragile" en de zeer goed ingepakte glazen toch brokken maken.
op 06-07-2019 door .

na een ervaring van de 28-06-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Mondialrelay.be

Beschrijving:

xx

Adres:
Jean-Pierre
xxx
, xx
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Jean-Pierre
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
328

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer