Berekend op basis van 284 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 346 beoordelingen sinds 30-05-2018

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

ietsje goedkoper, maar trager
op 22-09-2019 door .

na een ervaring van de 14-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Door de onvoldoende customer service haken afhaalpunten en klanten af. Verzendtijd loopt soms op tot een maand, zonder enige verklaring.
op 13-09-2019 door .

na een ervaring van de 05-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

afgelopen 14 dagen 3 pakjes vanuit Frankrijk ontvangen, steeds levering binnen de week, dus super, maar minpunt was dat ik slecht van 1 van de 3 een mail ontvangen heb dat pakje in afhaalpunt lag, voor de andere 2 heb ik gelukkig op basis van hettrackingnummer dat ik ontvangen had via verzender kunnen zelf opvolgen wanneer pakje gearriveerd was
op 05-09-2019 door .

na een ervaring van de 20-08-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Om het ticket te bestellen online ging alles niet zo vlot. Ik kon via de telefoon of tablet niet doorklikken. Voor de verzending ging alles vlot.
op 04-09-2019 door .

na een ervaring van de 28-08-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

zorgvuldiger omgaan met pakjes. Ondanks de veelvuldige vermelding "Fragile" en de zeer goed ingepakte glazen toch brokken maken.
op 06-07-2019 door .

na een ervaring van de 28-06-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik vind dat men met de account de verzonden stukken zou moeten kunnen opvolgen. Bij Bpost en BPNL kan dat. Met Mondial Relay niet. En onlangs ondervond een klant moeilijkheden bij het ontvange v/h pakket. Heb hierover mail gemaakt, maar antwoord was niet bevredigend.
op 31-05-2019 door .

na een ervaring van de 23-05-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

In Kortrijk weinig afhaalpunten, nu ook nog sluiting van het dichtste adres
op 15-04-2019 door .

na een ervaring van de 09-04-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Meestal verloopt het wel goed, behalve 1 keer toen het pak verschillende dagen blijven liggen is. Ik heb toen naar de klantendienst gebeld en de volgende dag was het pak op het punt van aankomst.
op 10-03-2019 door .

na een ervaring van de 05-03-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

scherpe prijs maar slordige service en geen goede klantendienst (moeilijk contact, ofwel in Frans of<wel in slecht Nederlands; ook website)
op 31-01-2019 door .

na een ervaring van de 24-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Traag.
Slechte communicatie met afzender en ontvanger.
op 20-01-2019 door .

na een ervaring van de 12-01-2019

Commentaar van Jean-Pierre
Dank om uw beoordeling. Wij nemen de nodige maatregelen om onze diensten te verbeteren.

Informatie Mondialrelay.be

Beschrijving:

xx

Adres:
Jean-Pierre
xxx
, xx
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Jean-Pierre
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
284

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer