Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Om beter bereikbaar te zijn via telefoon. En er zou een bevestiging’s mail van de bestelling gestuurd zijn maar die heb ik nooit ontvangen. Zo weet je ook niet of het goed is gegaan
op 26/01/2020 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Beste Soraya, Wij sturen altijd automatisch een orderbevestiging en verzendbevestiging per email, de communicatie is wat dat betreft prima in orde. Waarschijnlijk zijn de email’s per ongeluk in uw spam/ongewenst map terecht gekomen. Laat u het mij even weten nadat u dit heeft gecontroleerd? Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
3 dagen later bezorgd door PostNL
op 17/01/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
de producten beter testen
op 11/01/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Bestelling prima gegaan echter kabel doet het dan wel en dan niet. Echter super opgelost door jullie!
op 10/01/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Lange levertijd
op 06/01/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Mijn product is nog niet binnen.
op 03/01/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Verzending was snel maar de earphone kabel werkt niet, +-15 seconden, dan accepteerde de iphone deze niet. Op verschillende iPhones geprobeerd maar werkt niet. Verbetering voorstel, uit proberen voor dat je deze verkoopt..
op 29/12/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Beter communiceren
op 28/12/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Heb ik nu een officieel apple product?
op 28/12/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Snellere levering
op 27/12/2019 door .
Beoordeling verzameld door
  • Pagina / 18

Informatie Kabelvooriphone.nl

Beschrijving:

Uw specialist webshop voor iPhone oplader kabels en nog veel meer! Wij hebben een ruime aanbod accessoires voor de iPhone, iPad en iPod. Deze zijn origineel en of van hoogwaardig kwaliteit voor de scherpste prijs! Verzendingen zijn altijd GRATIS, binnen 24 uur! U kunt veilig betalen met iDeal, AfterPay, PayPal, CreditCard en OverBoeking.

Adres:

Swanenburgstraat 44
2531RG, 's-Gravenhage
Aanbevelen:
Contact:
info@kabelvooriphone.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
7074

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer