Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Kabels zijn prima, levertijd is niet wat ze beloven
op 16/09/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering, kwaliteit van de kabeltjes minder
op 11/08/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Over de revering ijs te klagen! Super snel bezorgd en precies zoals verwacht. Fijn! Helaas is mijn oplaad kabeltje nu al kapot! Het pinnetje is af gebroken terwijl ik naar mijn weten in niks raars ermee heb gedaan...
op 04/08/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
U zegt originele Apple lader maar is dat echt een originele?.
op 22/07/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
product wel oke , hij wiebelt wel ookal is mijn telefoon helemaal schoon en zijn alle update’s gedaan maar verder werkt hij wel
op 21/07/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
De kabel laad niet goed op. Duurde lang en iPhone gaf ook aan dat het niet goed was. Ik geloof ook niet dat het origineel van Apple is voor die prijs. Deze teruggestuurd en mijn geld terug gekregen. Heb er nu een van mediamarkt voor €35,-. Zit ook in een Apple doosje. Voor mij geen goedkope meer.
op 21/07/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Het lijkt of de kabeltjes anders zijn dan de orginele van Apple.. 1 van de 2 laders zitten best los in het oplaadpoortje. Maar ze doen het wel prima.
op 10/07/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Na eerste dag trok ik het usbhoudertje al los van de stekker
op 16/06/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Blikkerig Geluid met een hoop mid, klinkt niet als de originele oortjes die bij de telefoon zaten.
op 11/06/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
De levering was perfect, erg snel. Echter, het product zelf is niet goed. Een iPhone kabel die niet goed werkt. Ik ben niet tevreden
op 07/06/2018 door .
Beoordeling verzameld door
  • Pagina / 14

Informatie Kabelvooriphone.nl

Beschrijving:

Uw webshop voor iPhone kabels en nog veel meer! Wij leveren kabels en veel accessoires voor de iPhone, iPad en iPod. Deze zijn van hoogwaardig kwaliteit voor de scherpste prijs! iPhone 5 / 6 / 7 / 8 / X Kabel € 4,95, ook in 2 en 3 Meter verkrijgbaar. Verder hebben wij iPhone hoesjes, iPhone EarPods, SmartWatch Horloges, Xiaomi Powerbanks en de SegBoard - mini Segway Hoverboard. Verzendingen zijn altijd GRATIS, binnen 24 uur! U kunt veilig betalen met iDeal, AfterPay, PayPal, CreditCard, Bancontact of OverBoeking.

Adres:

Swanenburgstraat 44
2531RG, 's-Gravenhage
Aanbevelen:
Contact:
info@kabelvooriphone.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
4661

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer