Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Duur betaalde iPhone original kabels zijn goedkope parallel kabels
op 01/07/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Nadat het even geduurd heeft met het bezorgen van de iohone kabeltjes , heeft de klantenservice mij uitstekend geholpen en de kabeltjes opnieuw opgestuurd en deze zijn ook goed aangekomen
op 28/06/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
De levering was snel, dat is prettig. Aan niets is echter te zien dat de kabel origineel Apple is. Het opladen van het apparaat gaat bijzonder traag, dat geeft me te denken dat het niet origineel is. Na een vraag via de klantenservice kreeg ik als reactie dat het apparaat de nieuwste IOS moet hebben. Dit is het geval. Echter laadt het bijzonder traag op.
op 10/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Duurde lang voordat de kabels gelegerd werden. Donderdag besteld en dinsdag pas in huis. Jammer .
op 03/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Het verkeerde kabeltje werd geleverd
op 01/03/2019 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Geachte heer Molenaar, Zoals per email afgesproken is u de juiste bestelling alsnog nageleverd. Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
De oortjes waren beschadigd
op 15/12/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Ik heb twee keer hetzelfde product besteld en ik krijg 2 verschillende dingen binnen.
op 08/12/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Ik dacht dat originele iPhone kabels altijd in zo’n wit Apple doosje geleverd werden.nu heb ik toch het idee dat ze niet origineel zijn ( dat stond wel in beschrijving)
op 02/12/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Kreeg eerste kapotte oortjes opgestuurd.. 5 dagen later kreeg ik nieuwe binnen nadat ik ze zelf weer terug heb gestuurd. Het zag er wel goed uit van buiten.
op 13/10/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Verzenden duurde lang
op 22/09/2018 door .
Beoordeling verzameld door
  • Pagina / 15

Informatie Kabelvooriphone.nl

Beschrijving:

Uw specialist webshop voor iPhone oplader kabels en nog veel meer! Wij hebben een ruime aanbod accessoires voor de iPhone, iPad en iPod. Deze zijn origineel en of van hoogwaardig kwaliteit voor de scherpste prijs! Verzendingen zijn altijd GRATIS, binnen 24 uur! U kunt veilig betalen met iDeal, AfterPay, PayPal, CreditCard en OverBoeking.

Adres:

Swanenburgstraat 44
2531RG, 's-Gravenhage
Aanbevelen:
Contact:
info@kabelvooriphone.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
5160

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer