Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Donderdagavond na 20 uur besteld en zaterdagmiddag al in de brievenbus. Zo snel is een bestelling nooit geleverd: top!
op 10/11/2014 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Goed en snel
op 10/11/2014 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Goede spullen, snelle levering en correcte afhandeling Een tevreden klant!
op 09/11/2014 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Product voldoet keurig aan de verwachting die is geschetst door middel van tekst en foto's. Levering was meteen de volgende werkdag.
op 09/11/2014 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Goed
op 08/11/2014 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Prima service en snelle levering.
op 08/11/2014 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Onlangs iPhone kabel besteld, deze was defect en is netjes omgeruild. Prima service en klantvriendelijk. Bedankt
op 18/10/2014 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Slecht product, slechte service! Kabel voor aansluiting Iphone 5 op dockingstation besteld. Deze was vrijwel meteen kapot. Binnen de wettelijke zichttermijn aangegeven dat het product niet voldoet en dat ik mijn geld terug wil. Daar wilden ze niet aan meewerken, terwijl dit een WETTELIJK recht is. Ik kreeg een vervangend product. Dit leek even te werken maar gaf al snel foutmeldingen dat de kabel niet gecertificeerd is en niet goed werkt met De Iphone. Opnieuw gevraagd om geld terug. Dit werd weer geweigerd. Derde kabel ontvangen: gaf meteen dezelfde foutmelding. Opnieuw direct om geld terug gevraagd. Reactie: Ze hebben de kabel voor verzending getest, het probleem zou liggen bij onze Iphone of de dockingstation. Dat is dus niet het geval en dat hadden we ze ook al eerder laten weten. Ook bij andere Iphone en dockingstation geeft hij dezelfde foutmelding. De kabel is dus in de prullenbak beland, mijn zoon is een maand zakgeld kwijt en ik koop nooit meer iets bij deze zaak met slechte producten en waardeloze service.....
op 01/10/2014 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Op 23 Juli 2014 een Iphone 5 kabel besteld van 1 meter. Reeds al een paar keer geprobeerd te bellen. Op geen mogelijke manier te bereiken. Heb mijn iPhone 5 kabel nooit ontvangen.
op 12/09/2014 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Bagger, Slecht, Vreselijk dit is mijn ervaring met dit bedrijf. mijn eerste kabel die ik kreeg was binnen 2 maanden defect en het vervangende product na 2 weken. beide keren hebben ze aangegeven dat ik de kabel losgetrokken zou hebben, dat is niet waar. En nu krijg ik geen geld terug en ook niet een vervangende kabel. de kwaliteit van de producten is beneden peil en hun service ook. bestel hier absoluut niet!!!
op 05/06/2014 door .
Beoordeling verzameld door
  • Pagina / 467

Informatie Kabelvooriphone.nl

Beschrijving:

Uw webshop voor iPhone kabels en nog veel meer! Wij leveren kabels en veel accessoires voor de iPhone, iPad en iPod. Deze zijn van hoogwaardig kwaliteit voor de scherpste prijs! iPhone 5 / 6 / 7 / 8 / X Kabel € 4,95, ook in 2 en 3 Meter verkrijgbaar. Verder hebben wij iPhone hoesjes, iPhone EarPods, SmartWatch Horloges, Xiaomi Powerbanks en de SegBoard - mini Segway Hoverboard. Verzendingen zijn altijd GRATIS, binnen 24 uur! U kunt veilig betalen met iDeal, AfterPay, PayPal, CreditCard, Bancontact of OverBoeking.

Adres:

Swanenburgstraat 44
2531RG, 's-Gravenhage
Aanbevelen:
Contact:
info@kabelvooriphone.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
4661

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer