Berekend op basis van 156 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 646 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Levering duurde heel lang. wel 4 weken, dus te lang !
op 18-06-2021 door .

na een ervaring van de 03-05-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

een ontzettend mooie site. Overzichtelijk
op 16-06-2021 door .

na een ervaring van de 12-04-2021

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

We krijgen producten geleverd die anders zijn dan op de website zijn aangegeven. Met als toppunt dat we de retourkosten ook nog eens moeten betalen. Deze retourkosten waren hoger dan de bezorgkosten. Dit vinden wij erg slecht, zorg ervoor dat de klanten krijgen wat ze bestellen en gratis retourneren moet ook zeker ingevoerd worden. Verder verwacht je dat het product eruit ziet als afgebeeld op de website. En anders een berichtje dat het desbetreffende product er anders uitziet en of je akkoord gaat dat het naar je verstuurd wordt. En onderstaand kun je de producten een cijfer geven. Er staan codes bij waar je niet op kunt klikken. Dus je weet niet om welk product het gaat. Ook een punt voor verbetering!
op 16-06-2021 door .

na een ervaring van de 17-04-2021

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw reactie, wij hopen dat u in de toekomst
toch het product niet retour hoeft op te sturen. Onze excuses voor het ongemak
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ben geheel tevreden
op 02-06-2021 door .

na een ervaring van de 23-03-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Hartstikke leuke buitenmat; nergens anders gezien. Vlotte levering ook. Bij de levering zat een reclameblaadje van Ideal-praktijk, waarin nog veel meer leuke spulletjes stonden.
op 02-06-2021 door .

na een ervaring van de 26-03-2021

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

niet overzichtelijk ook qua retouren en betalingen niet makkelijk te vinden en zeer klantontvriendelijk om bij retouren de retourkosten en transportkosten voor het ontvangen door de klant te laten betalen
op 02-06-2021 door .

na een ervaring van de 28-03-2021

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback.
In verband met het assisteren van retours/en of betalingen kunt u alltijd onze klantenservice emailen.
Het klantenservice email is klantenservice@ideal-praktijk.nl

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

IK ben 2 weken bezig om een retour sticker te krijgen maar heb hem nog steeds niet. dus kan het niet meer retour sturen.
op 02-06-2021 door .

na een ervaring van de 31-03-2021

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste klant,

Helaas bezitten wij niet tot een retour sticker, graag adviseren wij u om te emailen naar onze klantenservice.
Zij zullen u hierbij assisteren. Het klantenservice email is klantenservice@ideal-praktijk.nl

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik heb alles in goede orde ontvangen
op 19-05-2021 door .

na een ervaring van de 30-03-2021

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Niet zo prettig
op 19-05-2021 door .

na een ervaring van de 30-03-2021

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Tevreden
op 19-05-2021 door .

na een ervaring van de 27-03-2021

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 16

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
156

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer