Berekend op basis van 354 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 367 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Pakket nooit geleverd
op 07-01-2020 door .

na een ervaring van de 28-11-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste mevrouw, Uw bestelling is bij ons in de retour. graag willen wij weten of u dit bestelling wilt ontvangen. Excuses voor het ongemak.
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Order process ging iets vervelende ivm mijn adres gegevens niet goed waren doorgeven voor aflevering, gelukkig had ik dit snel door om contact op te mogen nemen met aflevering bedrijf enkel helaas had ik de gratis pakket niet mogen ontvangen. Jammer. Volgende keer beter.
op 05-01-2020 door .

na een ervaring van de 05-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
We bedanken u voor uw opmerking en we geven het door aan de betreffende dienst.
Met vriendelijke groet,

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Heel slecht.
op 05-01-2020 door .

na een ervaring van de 09-10-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik had per ongeluk een exemplaar teveel besteld. De verzending werd op mijn verzoek tegengehouden en het teveel betaalde bedrag werd netjes teruggestort.
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 28-11-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

goed
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 03-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
We bedanken u voor uw opmerking en we geven het door aan de betreffende dienst.
Met vriendelijke groet,

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Geen duidelijke informatie
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 03-11-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

op de website is het artikel wat ik wil kopen goed te vinden.
op 31-12-2019 door .

na een ervaring van de 01-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De website is redelijk. Het is me alleen niet gelukt om bij mijn bestelling ook batterijen mee te bestellen.
op 30-12-2019 door .

na een ervaring van de 30-11-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Wij begrijpen uw teleurstelling, ref: 0904318 Led-parelslinger Werkt inderdaad op 2AA-batterijen en ze zijn niet meegeleverd. Wij zullen dit opnieuw bestelen zonder de verzentkosten als u het nog wil ontvagen!
Met vriendelijke groeten,
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima
op 29-12-2019 door .

na een ervaring van de 29-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

heb mijn 2 de bestelling nog steeds niet in huis
op 29-12-2019 door .

na een ervaring van de 29-10-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 35

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
354

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer