Berekend op basis van 347 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 367 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

De website was goed maar de levering duurde langer dan gewenst
op 17-01-2020 door .

na een ervaring van de 18-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
We bedanken u voor uw opmerking en we geven het door aan de betreffende dienst.
Met vriendelijke groet,


Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Ja ,per onderwerp goed alles te vinden
op 15-01-2020 door .

na een ervaring van de 16-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
We bedanken u voor uw opmerking en we geven het door aan de betreffende dienst.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

is over het algemeen goed; soms;
soms is een artikel ineens niet te vinden of niet beschikbaar
op 12-01-2020 door .

na een ervaring van de 02-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
We bedanken u voor uw opmerking en we geven het door aan de betreffende dienst.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

De website is goed
op 10-01-2020 door .

na een ervaring van de 11-12-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik heb niks ontvangen.
op 08-01-2020 door .

na een ervaring van de 06-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Uw bestelling is in afwachting gebleven na een aanvraag van aanbetaling. We hebben u een bericht verstuurd op datum 09/12/2019 via de mail.
Met vriendelijke groeten,

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Geen behoefte
op 08-01-2020 door .

na een ervaring van de 04-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
De artikel kunt retourneren, samen met de faktuur, om een terugbetaling.
Met vriendelijke groeten,

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

In de betreffende catalogus werd bij een bepaalde bestelling een gratis gastronomisch pakket toegezegd ter waarde van ruim 200 euro? Maar bij ontvangst van de bestelling bleek dit gratis gastronomisch pakket te bestaan uit 3 blikjes pate.
Wij Hollanders noemen dit je reinste OPLICHTERIJ!!!
op 08-01-2020 door .

na een ervaring van de 01-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Het spijt ons voor deze verwarring, maar de modaliteiten voor het verkrijgen van "EEN CADEAU VAN DUCS DE GASCOGNE" is uitgelegd in de documenten toegevoegd aan de catalogus.
Het toekennen van "EEN CADEAU VAN DUCS DE GASCOGNE" is onderworpen aan een loting en en er is slechts één winnaar.
Met vriendelijke groeten,
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

De website vind ik persoonlijk wat minder. Is niet klantvriendelijk vooral voor mensen die niet goed overweg kunnen met een computer.
op 07-01-2020 door .

na een ervaring van de 08-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
We bedanken u voor uw opmerking en we geven het door aan de betreffende dienst.
Met vriendelijke groet,
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
op 07-01-2020 door .

na een ervaring van de 01-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste mevrouw, Uw bestelling is al verstuurd op 06/01/2020.
We wensen u nog een prettige avond verder.
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Moesten in een keer een aanbetaling doen terwijl hier niets van op de site stond. Geprobeerd te mailen en te bellen aangezien het opgegeven banknummer niet klopte met de tenaamstelling. Nooit antwoord gekregen
op 07-01-2020 door .

na een ervaring van de 29-11-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 35

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
347

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer