Berekend op basis van 292 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 539 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

De site op zich is goed, de afhandeling minder.
op 26-06-2020 door .

na een ervaring van de 20-05-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Excuses voor het eventuele ongemak.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Levering niet compleet wacht nog op een ontbrekende bestelling
op 26-06-2020 door .

na een ervaring van de 18-05-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Ik zie dat uw pakket geleverd is en wij bedanken u voor uw geduld.
Excuses voor het eventuele ongemak. Graag zien wij uw volgende bestelling tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

slecht
op 19-06-2020 door .

na een ervaring van de 17-05-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Uw bestelling is in afwachting.
Wij hebben u een email gestuurd om u de te volgen stappen uit te leggen.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Heel slecht. Ik had ook een nietmachine zonder nietjes besteld en deze was niet bij geleverd. Ik probeerde te bellen maar het was en 0900 nummer waarvoor ik nu een rekening krijg van haast 40 euro. Ik heb de hele tijd aan de telefoon gezeten maar kreeg een muziekje waarbij er aangeven werd dat er nog een aantal wachtenden voor mij waren. Ik heb na een hele tijd wachten niemand te pakken gekregen. De volgende dag een mail gestuurd maar geen reactie . Na een paar dagen weer een mail gestuurd en daarna kreeg ik pas antwoord . Na 3 weken eindelijk een nieuwe nietmachine ontvangen. Deze nietmachine lijkt totaal niet op de nietmachine wat op de site aangeboden wordt ( schandalig ) . Om niet meer kosten te maken ivm het bellen heb ik besloten het toch maar te houden want het kost teveel energie om iemand te pakken te krijgen . Ik heb besloten nooit meer bij Idealpraktijk te bestellen. Bestel alleen waar er juiste spullen geleverd worden en waar ik direct iemand telefonisch te pakken kan krijgen mocht er iets niet kloppen. WAT EEN SLECHTE SERVICE 👎🏻😖☹️
op 19-06-2020 door .

na een ervaring van de 29-04-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Het spijt ons voor deze verwarring,
U kunt de artikel retourneren, samen met de faktuur, volgens de kwaliteit en u kunt vragen om een terugbetaling.
Lèna
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

er staan leuke dingen op en als je die besteld, staan ze alleen op de factuur en NIET in de doos. dus je kunt betalen voor iets wat je niet krijgt
op 18-06-2020 door .

na een ervaring van de 03-05-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

De flestassen werken niet. De fles van 1.5 liter pas er niet in.
op 25-05-2020 door .

na een ervaring van de 10-04-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Wij vinden het jammer dat uw bestelling u niet tevreden heeft gesteld. Wij stellen u voor deze terug te sturen ,Vergeet niet uw retourbon toe te voegen aan het pakket.
Met vriendelijke groeten,
Michelle
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Levering duurt lang. Tuinstoel direct stuk en geen reactie op mijn mail om tot oplossing te komen
op 16-05-2020 door .

na een ervaring van de 07-04-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

jullie reclame is gericht op huisvrouwen en oudere mensen. jullie folder is 1 groot misinformatie/lees de kleine lettertjes heel goed, waar oudere mensen echt niet gaan lezen wat op pagina 34 staat ofzo. voor contact moet je jullie bellen met een 0900 nr, 3x bellen 2x in de wacht, 1x relatief snelle reactie. ik heb geen goed woord voor jullie hele bedrijfstaktiek, en mijn moeder ook geadviseerd nooit meer wat te bestellen. gelukkig doe ik dat voor haar via de computer dus het gaat ook nooit meer gebeuren ook. alles wat ze aan me geeft gaat direkt de bak in, vergeet ze toch.
op 15-05-2020 door .

na een ervaring van de 30-03-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

slechte service wacht al vanaf 5-3-2020 op bestelling
op 05-05-2020 door .

na een ervaring van de 05-03-2020

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Website geeft niet juist info over het materiaal van het artikel. Materiaal was niet goed voor de toepassing waarvoor ik hem nodig had.
op 21-04-2020 door .

na een ervaring van de 07-03-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 5

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
292

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer