Berekend op basis van 335 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 335 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Valt tegen wat op de website staat
op 01-12-2019 door .

na een ervaring van de 07-10-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Er wordt gesuggereerd dat er allerlei mooie aanbiedingen voor de klant beschikbaar zijn o.a. een iPad. Je hebt al twijfels maar geeft het een kans om vervolgens getrakteerd te worden op een onzinnig Made in China plastic speeltje. U moest zich schamen en dat in deze tijd! Doe normaal: prijs uw producten aan voor echte prijzen en laat dat hele circus eromheen vervallen. U doet er het milieu ook nog een plezier mee.
op 27-11-2019 door .

na een ervaring van de 03-10-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Omdat mijn elke bestelling er is altijd iets niet goed geleverd bijvoorbeeld....de bestelling is niet compleet.....artikel beschadig....en de graties artikel is op en krijgt andere artikel die ik niet kan gebruiken.....het is niet leuk als je bestel omdat een cadeau kan krijgen die ik kan gebruiken en ik bestel eigenlijk ook voor de cadeau die ik kan gebruiken. Sorry dat ik dut moet zeggen
op 23-11-2019 door .

na een ervaring van de 29-09-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Iets winnen ,staat ook op de afleveringsbon maar het afdoen met een ledlampje met de woorden kijk naar de voorwaarden die ellenlang is...ze kunnen mijn rug op.
En die is eennorm groot.
op 20-11-2019 door .

na een ervaring van de 26-09-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Bestelling niet compleet
op 19-11-2019 door .

na een ervaring van de 24-09-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Complete oplichterij op de factuur staat tablet gratis en ook op de bestelorder .niks in de levering na info tel. Ha ha is een loterij .
op 19-11-2019 door .

na een ervaring van de 25-09-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Nog steeds niet geleverd
op 01-11-2019 door .

na een ervaring van de 07-09-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

De verzendkosten vice versa zijn 14 euro en daar heb ik helemaal niets voor.
op 18-09-2019 door .

na een ervaring van de 22-07-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik heb tot 2 keer toe een kapot opblaaskussen toegestuurd gekregen. Kreeg bovendien ook nog eens 2 keer een rekening
Jullie hebben een slecht facturatie programma: aanpassen graag.
Het lijkt allemaal erg amateuristisch van opzet.
op 16-09-2019 door .

na een ervaring van de 23-07-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Vlotte service. Product voldoet aan verwachtingen
op 09-09-2019 door .

na een ervaring van de 13-07-2019

  • Pagina / 4

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
335

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer