Berekend op basis van 226 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 226 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Heel slecht. Ik heb een zak met rommel 5toegestuurd gekregen en heb mijn bestelling nog steeds NIET ontvangen. l
op 04-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 10-06-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

.De weegschaal is niet goed ,geeft geen goed gewicht aan.
op 02-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 07-06-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

te vol
op 21-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 26-05-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

leuke dingen, slechte levering
op 20-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 10-05-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Waardeloos........voor de twee-de keer in een half jaar!!!!
op 09-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 15-05-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte mevr. Dumitrescu, Wij vinden het zeer jammer dat het zo traag is gegaan met uw bestelling, normaal gesproken als alles goed gaat krijgen onze klanten de bestellingen binnen 10 dagen.
GR. van Ideal & Praktijk . Irene

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

wij bestelde een vogelbad en omdat je voor een bepaald bedrag moest bestellen hebben we wat andere dingen besteld, maar waar het om ging kregen we niet. Dit noem ik voor liegen en niet nakomen van wat geen er besteld is.
op 08-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-05-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte mevr. Het artikel dat ontbrak in het pakket is al onderweg, helaas konden wij niet eerder leveren, het was niet in voorraad. Onze excuses voor het ongemak. Gr. Ideal&Praktijk ( Irene )

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Website geeft niet exact het produkt weer.
op 01-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 07-05-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

jullie zijn slechten mensen hoor A.U.B geen berichtje meer sturen hoor
op 27-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 03-05-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte mevr. Corrie, het is jammer dat het zo traag gegaan is, als het goed is heeft u deze bestelling al ontvangen. Met vriendelijke groeten, Ideal&Praktijk ( Irene )

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Web site mooier dan het geleverde materiaal
op 24-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 30-04-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte mevr. Hunicke, als iets niet bevalt mag u het altijd ruilen , u heeft daarvoor 14 dagen de tijd vanaf de dag dat u de bestelling ontvangen heeft. Met vriendelijke groeten, Ideal & Praktijk ( Irene )

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Zeer slecht, levertyd.
op 12-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 27-03-2019

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
226

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer