Berekend op basis van 313 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 539 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Schandelijk. Ik vraag waar mijn bestelling blijft en krijg een aanmaning over een bestelling die al lang betaald is. Vervolgens krijg ik een zwakke vorm van excuus en tegelijkertijd de mededeling dat de bestelling verlaat is omdat die zelf nog besteld moet worden door Ideal-Praktijk cijfer??? een dikke 0
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 27-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Uw bestelling kunnen we nog niet versturen, omdat wij nog wachten op nieuwe voorraadleveringen van onze leveranciers.
Wij hebben u hierover per brief verwittigd.
Met vriendelijke groeten,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Bestelling van begin JUNI NOG STEEDS NIET ONTVANGEN
op 29-07-2020 door .

na een ervaring van de 13-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Wij hebben u een email gestuurd om u de te volgen stappen uit te leggen.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Het product is goed maar ziet er niet zonuit als op de foto
op 27-07-2020 door .

na een ervaring van de 10-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
U kunt de artikel retourneren, samen met de faktuur, volgens de kwaliteit en u kunt vragen om een terugbetaling.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Nog niet alles ontvangen
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 25-05-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Uw bestelling is verstuurd op 20/07/2020.
Excuses voor het eventuele ongemak. Graag zien wij uw volgende bestelling tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Bestelling nog niet ontvangen. 24 euro aanbetaling weggegooid.
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 09-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Excuses voor het eventuele ongemak, u bestelling is opnieuw besteld.
Graag zien wij uw volgende bestelling tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

de bestelling was niet compleet 1x verpakking, ze werden per set van 2 verkocht. wel berekend per set van 2.
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 09-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Excuses voor het eventuele ongemak. Uw artiklen zijn opgestuurd.
Graag zien wij uw volgende bestelling tegemoet.
Met vriendelijke groet,.
Lèna

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

later levering producten zijn niet altijd goed waar je het voor gebruiken wilt de cadeaus die je beloven komen ook niet het verrassing pakket is helemaal geen verrassing maar dingen die niet door jullie worden verkocht waar niks mee kunt
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 09-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Wij begrijpen uw teleurstelling;
Wij hebben u hierover per brief verwittigd.
Met vriendelijke groeten,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Vreemde gedoe allemaal. Betaling moet je overmaken maar naam rekeningnummer komt niet overeen met de site. Vervolgens kon ik mijn pakketje niet volgen via de link. Wil ik hier contact over opnemen is dit gewoonweg niet te doen. Bel ik tijdens de tijden dat de klantenservice bereikbaar zou moeten zijn krijg je te horen ' op dit moment zijn wij gesloten'. Wil ik mailen, is het mailadres niet bruikbaar. Vervolgens maar geantwoord op de mail van de bestelling waarbij staat 'gelieve niet te reageren op deze mail'. Uiteindelijk mijn pakje ontvangen met als afzender Hermes uit alphen ad rijn met een adres van een woonhuis!
op 15-07-2020 door .

na een ervaring van de 31-05-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Heb gedeelte retour gezonden echter onduidelijk waar dit heen moest Heel omslachtig en verzendkosten moeten betalen dit is voor mij een reden om niet meer te bestellen andere sites werken met antwoordnummer voor retour zendingen dit is dus alles behalve klantvriendelijk inmiddels een mail gestuurd want hierop heb ik ook nog geen reactie gehad dus al met al een hele slechte beoordeling op klantvriendelijkheid en service NOT
op 15-07-2020 door .

na een ervaring van de 26-05-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

ziet er goed uit
op 11-07-2020 door .

na een ervaring van de 26-05-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 6

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
313

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer