Berekend op basis van 124 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 662 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Waardeloos iets sturen wat ik niet besteld hebt.
op 24-07-2021 door .

na een ervaring van de 09-06-2021

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ondanks herhaalde vragen waarom ik de bestelling van 1 mei 2021 nog niet had ontvangen, heb ik heden 2 juli 2021 nog steeds niets van deze bestelling gekregen. Schandelijk!
op 17-07-2021 door .

na een ervaring van de 01-05-2021

Commentaar van TempsL
Beste klant,

Helaas hebben wij geen verdere informatie in verband met de bestelling nummer.
Deze bestelling was geannuleerd. voor verdere informatie verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Slechte materialen. Dure kosten voor terugsturen van kapot produkt. Starre klantenservice belkosten meer dan het terug te sturen produkt.
op 06-07-2021

na een ervaring van de 04-05-2021
*Gepseudonimiseerde informatie

Commentaar van TempsL
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw reactie,
Wat jammer om te horen dat de ervaring niet naar wens was.
Wij hopen dat toekomistige ervaring daar mischien een verandering in brengen.



Klantbeoordelingen

 

1 / 5

We krijgen producten geleverd die anders zijn dan op de website zijn aangegeven. Met als toppunt dat we de retourkosten ook nog eens moeten betalen. Deze retourkosten waren hoger dan de bezorgkosten. Dit vinden wij erg slecht, zorg ervoor dat de klanten krijgen wat ze bestellen en gratis retourneren moet ook zeker ingevoerd worden. Verder verwacht je dat het product eruit ziet als afgebeeld op de website. En anders een berichtje dat het desbetreffende product er anders uitziet en of je akkoord gaat dat het naar je verstuurd wordt. En onderstaand kun je de producten een cijfer geven. Er staan codes bij waar je niet op kunt klikken. Dus je weet niet om welk product het gaat. Ook een punt voor verbetering!
op 16-06-2021 door .

na een ervaring van de 17-04-2021

Commentaar van TempsL
Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw reactie, wij hopen dat u in de toekomst
toch het product niet retour hoeft op te sturen. Onze excuses voor het ongemak
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

niet overzichtelijk ook qua retouren en betalingen niet makkelijk te vinden en zeer klantontvriendelijk om bij retouren de retourkosten en transportkosten voor het ontvangen door de klant te laten betalen
op 02-06-2021 door .

na een ervaring van de 28-03-2021

Commentaar van TempsL
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback.
In verband met het assisteren van retours/en of betalingen kunt u alltijd onze klantenservice emailen.
Het klantenservice email is klantenservice@ideal-praktijk.nl

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

IK ben 2 weken bezig om een retour sticker te krijgen maar heb hem nog steeds niet. dus kan het niet meer retour sturen.
op 02-06-2021 door .

na een ervaring van de 31-03-2021

Commentaar van TempsL
Beste klant,

Helaas bezitten wij niet tot een retour sticker, graag adviseren wij u om te emailen naar onze klantenservice.
Zij zullen u hierbij assisteren. Het klantenservice email is klantenservice@ideal-praktijk.nl

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

af en toe goed maar als je te kennen geeft dat het verkeerde artikel is gestuurd en de gegevens opstuurt omdat het artikel goedkoper is wat bestelt hoor je er niets meer van
op 19-05-2021

na een ervaring van de 13-03-2021
*Gepseudonimiseerde informatie

Commentaar van TempsL
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw reactie, in verband met uw artikel, adviseren wij u om onze klantenservice een email te sturen met een foto van het verkeerde artikel zodat zij uw factuur kunnen aanpassen.

Klantenservice email : klantenservice@ideal-praktijk.nl

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Zitten nog steeds op een deel van de bestelling te wachten!
op 15-05-2021 door .

na een ervaring van de 26-02-2021

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

.....
op 07-05-2021 door .

na een ervaring van de 27-02-2021

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

De bestelling was zo gedaan. Daarna was het afwachten wanneer de bestelling kwam. Het retour zenden was een drama. Zeer onduidelijke info hoe ik het terug moest sturen. En om iemand te bellen moet je een 0900 nummer bellen. Niet echt klantvriendelijk.
op 06-05-2021 door .

na een ervaring van de 26-02-2021

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
TempsL
16 avenue industrielle
59520, MARQUETTE LEZ LILLE
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
TempsL
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
124

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer