Berekend op basis van 174 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 548 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Het duurde ongelooflijk lang voordat ik eindelijk mijn bestelling binnenkreeg. Zo belachelijk lang dat ik de spullen inmiddels elders besteld had. En je kunt ook nergens zien dat je spullen nog onderweg zijn. Ik had het al opgegeven.
op 25-05-2020 door .

na een ervaring van de 15-04-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Matig, met betrekking tot de afterservice heel slecht hoor en wederhoor geen mogelijkheid om een klacht in te dienen per mail dus dan per telefoon, maar dat gaat gepaard met lange wachttijden en dan hoeft het niet meer. Geen klankbord waar je antwoord kunt krijgen op producktvragen.
op 25-05-2020 door .

na een ervaring van de 10-04-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Coole dingen maar de prijs niet waard .
op 21-04-2020 door .

na een ervaring van de 20-03-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

kan altijd beter
op 07-04-2020 door .

na een ervaring van de 07-03-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Slecht geordend. Zoeken gaat niet erg vlot. Je moet precies het woord van het artikel intoetsen om het te vinden.
op 02-04-2020 door .

na een ervaring van de 02-03-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Duurde even maar was al sneller dan de vorige keer.
op 01-04-2020 door .

na een ervaring van de 27-02-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

af en toe problemen met vergroten van aanbieding, als je vergroot, is de vergroting net zo groot als de aanbieding en moet je je bril en nog een bril of een vergrootglas gebrui- ken om toch nog iets van de tekst te kunnen lezen.
op 27-03-2020 door .

na een ervaring van de 08-02-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

duurt bijna 6 weken voor dat je de bestelde goederen ontvangt
op 12-03-2020 door .

na een ervaring van de 11-02-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Aflees goed tevinden
op 09-03-2020 door .

na een ervaring van de 07-02-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De plaatjes zien er prachtig uit, in de praktijk soms wat minder
op 07-03-2020 door .

na een ervaring van de 05-02-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
174

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer