Berekend op basis van 312 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 539 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

geen
op 29-07-2020 door .

na een ervaring van de 25-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Navigatie is redelijk; de levering duurde te lang, de klantenservice kwam steeds niet met adequate antwoorden
op 27-07-2020 door .

na een ervaring van de 12-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

ik had de tas 2 maten groter in gedachten, deze valt wel klein uit
op 27-07-2020 door .

na een ervaring van de 13-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Dat is in orde
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 11-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Klanten service is slecht. Levering duurt lang en bestelling was héél slordig ingepakt.... daardoor was doos met poeder opengebroken en alles zat onder de poeder. Heb hier over geklaagd per mail, maar geen reactie.
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 11-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

heel te vreden
op 19-06-2020 door .

na een ervaring van de 15-05-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik zoek eerst in de catalogus welke artikelen ik wil bestellen want ik vind de website te klein van formaat en onhandig. Ik heb ook gemerkt dat online bestellen veel sneller gaat dan per post.
op 18-06-2020 door .

na een ervaring van de 04-05-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Het duurde ongelooflijk lang voordat ik eindelijk mijn bestelling binnenkreeg. Zo belachelijk lang dat ik de spullen inmiddels elders besteld had. En je kunt ook nergens zien dat je spullen nog onderweg zijn. Ik had het al opgegeven.
op 25-05-2020 door .

na een ervaring van de 15-04-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Matig, met betrekking tot de afterservice heel slecht hoor en wederhoor geen mogelijkheid om een klacht in te dienen per mail dus dan per telefoon, maar dat gaat gepaard met lange wachttijden en dan hoeft het niet meer. Geen klankbord waar je antwoord kunt krijgen op producktvragen.
op 25-05-2020 door .

na een ervaring van de 10-04-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Coole dingen maar de prijs niet waard .
op 21-04-2020 door .

na een ervaring van de 20-03-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 5

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
312

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer