Berekend op basis van 364 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 367 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Order process ging iets vervelende ivm mijn adres gegevens niet goed waren doorgeven voor aflevering, gelukkig had ik dit snel door om contact op te mogen nemen met aflevering bedrijf enkel helaas had ik de gratis pakket niet mogen ontvangen. Jammer. Volgende keer beter.
op 05-01-2020 door .

na een ervaring van de 05-12-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
We bedanken u voor uw opmerking en we geven het door aan de betreffende dienst.
Met vriendelijke groet,

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De website is redelijk. Het is me alleen niet gelukt om bij mijn bestelling ook batterijen mee te bestellen.
op 30-12-2019 door .

na een ervaring van de 30-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Normaal
op 28-12-2019 door .

na een ervaring van de 27-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik ben zeer ontevreden over de misleiding van de reclame over de TV die klaar zou staan voor mij als ik een bestelling zou doen. Ik heb nergens kunnen lezen dat er een loting zou zijn die dus door niemand gewonnen wordt. Je kan dit nergens terug vinden wie het wel heeft gewonnen en hoeveel er zijn uitgegeven.De troostprijs die je dan krijgt is een lampje zonder batterijen Dit slaat echt nergens op. Edward Riedijk 06-51616865
op 25-12-2019 door .

na een ervaring van de 26-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Soms onduidelijke of minder goed vertaalde omschrijvingen
op 07-12-2019 door .

na een ervaring van de 27-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ben gewoon tevreden
op 24-11-2019 door .

na een ervaring van de 25-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

xxxxxx
op 10-11-2019 door .

na een ervaring van de 15-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ziet er goed uit. Maar let goed op.
op 04-11-2019 door .

na een ervaring van de 09-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

ik zou een tablet bij mijn bestelling krijgen en die heb ik dus niet gehad ik vind dat niet leuk meer je verheug je er op en dan krijg je hem niet
op 27-10-2019 door .

na een ervaring van de 02-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

redelijk.Na ontvangst bestelling was niet alles oké.Slecht verpakt en werd door de bezorger over de grond gesleept.De beloofde extra was er NIET bij {later een CD ontvangen}Her surprise pakket van 14.95 was waardeloos en nutteloos. Geen aanrader.
op 23-10-2019 door .

na een ervaring van de 27-09-2019

  • Pagina / 4

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
364

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer