Berekend op basis van 174 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 548 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Al jaren klant, prima service.
op 29-07-2020 door .

na een ervaring van de 23-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Bedankt voor u bericht. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Wij hopen u snel weer te zien op www.ideal-praktijk.nl.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Makkelijk en overzichtelijk
op 29-07-2020 door .

na een ervaring van de 22-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Bedankt voor u reactie. Wij hopen dat de producten naar wens zijn. Wij kijken uit naar u volgende bestelling bij Ideal & Praktijk.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

goed
op 29-07-2020 door Klant.

na een ervaring van de 06-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Bedankt voor u bericht. Wij hopen dat de levering naar wens is. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons bellen via 0900 03 20 van maandag tot vrijdag 9:00 tot 18:00. Klantenservice Ideal & Praktijk.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Altijd netjes op tijd geleverd en goede materialen
op 29-07-2020 door .

na een ervaring van de 15-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw bericht en wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is.
Wij hopen u snel weer te zien op www.ideal-praktijk.nl.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ideal & praktijk.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik ben zeer tevreden over IDEAL-praktijk
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 12-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte Annemarie,
Bedankt voor uw reactie en hopen dat de producten naar wens zijn. Wij kijken uit naar uw volgende bestelling bij Ideal & Praktijk.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ideal & praktijk.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima snel geleverd. Grappig produkt
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 11-06-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Goed product, wel een beetje prijzig
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 09-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goed
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 05-06-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

artikelen redelijk goed te vinden
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 09-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Tevreden altijd leuke hebbedingen
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 10-06-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 13

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
174

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer