Berekend op basis van 213 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 539 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

prima service
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 19-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor u bericht. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is.
Wij hopen u snel weer te zien op www.ideal-praktijk.nl.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ideal & praktijk.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima service, snelle levering en aan te raden bij vrienden.
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 19-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Goedemorgen Ingrid,

Bedankt voor het berichtje. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is.
En het is fijn om te horen dat de levering snel was.
Wij kijken uit naar u volgende bestelling bij Ideal & Praktijk.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ideal & praktijk.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

in het algemeen goed!
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 29-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte Corrie,
Bedankt voor het berichtje. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is.
Wij hopen u snel weer te zien op www.ideal-praktijk.nl.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ideal & praktijk.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

de zwabber werkt perfect en de levering was zeer snel
op 29-07-2020 door .

na een ervaring van de 14-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor u bericht. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is.
Wij hopen u snel weer te zien op www.ideal-praktijk.nl.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ideal & praktijk.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Al jaren klant, prima service.
op 29-07-2020 door .

na een ervaring van de 23-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Bedankt voor u bericht. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Wij hopen u snel weer te zien op www.ideal-praktijk.nl.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Makkelijk en overzichtelijk
op 29-07-2020 door .

na een ervaring van de 22-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Bedankt voor u reactie. Wij hopen dat de producten naar wens zijn. Wij kijken uit naar u volgende bestelling bij Ideal & Praktijk.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

goed
op 29-07-2020 door Klant.

na een ervaring van de 06-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Bedankt voor u bericht. Wij hopen dat de levering naar wens is. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons bellen via 0900 03 20 van maandag tot vrijdag 9:00 tot 18:00. Klantenservice Ideal & Praktijk.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Altijd netjes op tijd geleverd en goede materialen
op 29-07-2020 door .

na een ervaring van de 15-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw bericht en wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is.
Wij hopen u snel weer te zien op www.ideal-praktijk.nl.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ideal & praktijk.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik ben zeer tevreden over IDEAL-praktijk
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 12-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte Annemarie,
Bedankt voor uw reactie en hopen dat de producten naar wens zijn. Wij kijken uit naar uw volgende bestelling bij Ideal & Praktijk.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ideal & praktijk.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima snel geleverd. Grappig produkt
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 11-06-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 15

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status :
Al drie maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
213

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer