Berekend op basis van 200 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 306 beoordelingen sinds 06-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Heel langere leveringstijden. Matige kwaliteit. Onduidelijke betaalsysteem.
op 02-08-2020 door .

na een ervaring van de 13-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De reden waarom ik deze beoordeling geef, heeft te maken met het geschenk dat niet overeenkwam volgens de aanbieding.
op 02-08-2020 door .

na een ervaring van de 24-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

alles was perfect met uitzondering van de nageltang, die helemaal niet goed knipt en zeker geen heel harde nagels
op 02-08-2020 door .

na een ervaring van de 19-06-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

niks aan gekregen
op 02-08-2020 door .

na een ervaring van de 18-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Het spijt ons voor deze verwarring, maar ik zie dat u deze bestelling heb geannuleerd. Wij kunnen het natuurlijk opnieuw bestellen.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel gemakkelijk in gebruik
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 17-06-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

tevreden
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 05-06-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Klare website.
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 13-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik ben zeer tevreden.
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 11-06-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Beste, De bestelling van 8 juni heb ik na verschillende telefoongesprekken ontvangen want die werd iedere keer afgebroken.Mijn telefonische bestelling van 26 juni daar wacht ik nog steeds op.Ik heb vroeger nog bij jullie besteld maar dat heb ik nog niet meegemaakt,jullie zijn er niet op vooriut gegaan in tegendeel.Zoals jullie nu bezig zijn raad ik niemand aan om bij jullie te bestellen.In de hoop mijn betselling vlug te ontvangen zonder dat ik nog telefonisch kontakt moet opnemen verwacht ik deze ten spoedigste. Matthys Ingrid
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 08-06-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Vip pakket had ik meer verwacht
op 23-07-2020 door .

na een ervaring van de 29-05-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 20

Informatie Ideal-praktijk.be

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
6 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
200

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer