Berekend op basis van 32 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 32 beoordelingen sinds 04-10-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Fail company
op 06-12-2019 door .

na een ervaring van de 13-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Bestelling van 2 banden geplaatst op 10/11/2019. Op 11/11/19 ontving ik een mail met bevestiging van verzending, met een track&trace-link van GLS. Na veel telefoons naar zowel het call-center, chats en telefoons naar GLS werden de banden uiteindelijk pas geleverd op 27/11/19. Op de site van Hallobanden.be of Allopneus wordt nochtans beweerd dat de banden binnen 4 (zelfs 3) dagen geleverd worden. Eén tot enkele dagen langer, kan ik nog begrijpen... meer dan twee weken echter!!!! Ook werd mij na 15 dagen het voorstel gedaan tot terugbetaling... doch ik had een paar dagen na mijn bestelling al opgemerkt dat de prijs van de door mij bestelde banden, al met meer dan 20 Euro per stuk was gestegen.
op 05-12-2019 door .

na een ervaring van de 10-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

In een woord verschrikkelijk onprofessioneel. 10/11 banden besteld en betaald. Een dag later de boodschap dat de banden onderweg zijn. Twee weken later zijn ze nog steeds onderweg. een week geleden na lang bellen iemand vd klantendienst ad telefoon gehad. Die zou mij terugbellen, niet gebeurd. Vorige week gebeld, toen kreeg ik de boodschap dat ik tijdens kantooruren moest bellen, wat ik dus al deed. Geen reactie op twee chat berichten. Geen reactie op mijn mail. Pas nadat ik juridische stappen aankondigde kreeg ik de boodschap dat mijn aankoopbedrag zou worden teruggestort, maar mogelijk wel pas einde vd maand. Nog maar eens geprobeerd te bellen. Duurt een hele tijd en dan valt de verbinding gewoon weg. Halloooo????
op 03-12-2019 door .

na een ervaring van de 10-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

is nu 14 doen dat ik mijn bestelling plaatste en nog altijd wacht ik op levering!
Vrijdag kreeg ik één band vd de 4 bestelde.
op 02-12-2019 door .

na een ervaring van de 09-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Alles prima .
op 21-11-2019 door .

na een ervaring van de 29-10-2019

Commentaar van Bedrijfsnaam
Beste Klant,

We bedanken u voor het invullen van de enquête en we zijn blij dat u te vreden bent met de bestelling.

Met vriendelijke groet,

Team Hallobanden.be

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Op de site stond dat de bestelde banden op stock waren. Nu, 16 dagen later, zijn de banden nog steeds niet geleverd.
op 21-11-2019 door .

na een ervaring van de 29-10-2019

Commentaar van Bedrijfsnaam
Beste Klant,

We bedanken u voor het invullen van onze enquête en bieden bij deze onze excuses aan dat u de bande nog niet heeft. GLS heeft vandaag aangegeven dat het adres die ze hebben niet klopt. We hebben het adres opnieuw opgegeven en gevraagd om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging.

Met vriendelijke groet,

Team Hallobanden.be

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Apres 2 semaines pas encore recu les pneus
op 11-10-2019 door .

na een ervaring van de 18-09-2019

Magazijn

Informatie Hallobanden.be

Beschrijving:

Hallobanden verkoopt banden van alle merken

Adres:
Bedrijfsnaam
60 rue de la Tramontane
, Aix en provence
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0800 585 32
klantenservice@hallobanden.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
Bedrijfsnaam
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
32

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer