Berekend op basis van 457 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1825 beoordelingen sinds 24-07-2013

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

de kop van uw bericht was erg gebiedend: wij willen uw beoordeling weten !
sta of ik schiet...
gelukkig begon de mail "Wij zouden graag uw beoordeling kennen naar aanleiding van uw laatste bestelling "
in een iets vriendelijker toon dus.

dat het een automatische mail was is te lezen als je heer/mevrouw als aanhef ziet. (transgenders vallen daar wel/niet niet/onder..)

maar met bestelling was het prima!

wat wel heel vervelend en negatief was dat ik eerst nog de algemene gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid moest lezen en aanvaarden..ik vertrouwde het meteen al niet. phising? ik vind het er erg op lijken.

ik heb twee een onwaarschijnlijk lange lijsten met voorwaarden gescrold om te lezen wat voor gevolgen deze antwoordmail probeert te ontlokken.
de voorwaarden die -staat in het begin, - elk ogenblik gewijzigd kunnen worden.
daar wil ik dus nooit meer aan meedoen.

als ik ontevreden bent laat ik het u heus wel weten. dit gedoe met dit soort sites is tijd en geld verspilling. (ik heb nog plaats voor meer dan 1144 tekens........)
op 27-05-2020 door .

na een ervaring van de 07-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Super website, ook veel keuze uit bestaande foto's. Kwaliteit is erg goed. We hebben gekozen voor de matte uitvoering op plexiglas in de anti reflex uitvoering. Dit werkt echt, geen enkele weerspiegeling van lampen!
op 27-05-2020 door .

na een ervaring van de 15-03-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Ik ben tevreden over de bestelling.
op 26-05-2020 door .

na een ervaring van de 10-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima
op 26-05-2020 door .

na een ervaring van de 09-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Super fijn en snel contact nadat 1 bestand niet geupload was. Probleem snel verholpen. Mooie kwaliteit. Snelle levering en super goed verpakt.
op 26-05-2020 door .

na een ervaring van de 08-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Navigatie en mogelijkheden op site er goed.
op 26-05-2020 door .

na een ervaring van de 08-05-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Overzichtelijke website, duidelijke keuze mogelijkheden.
op 26-05-2020 door .

na een ervaring van de 06-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Fijne mensen, mooie prints! Geven service en persoonlijk contact is heel normaal... Aanrader!
op 26-05-2020 door .

na een ervaring van de 07-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Altijd top service en resultaat!
op 26-05-2020 door .

na een ervaring van de 05-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Super!
op 26-05-2020 door .

na een ervaring van de 04-05-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 46

Informatie Gallerycolor.nl

Beschrijving:

Gallery Color: Fotovaklab voor groot formaat fotoafdrukken. Uw foto in het groot op forex, dibond, plexiglas of hout. Gallery Color maakt originele fotoafdrukken en dat zie je meteen. Al vanaf €2.90.

Adres:
Gallery Color
Middenweg 105
1098AH, Amsterdam
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Tel.: 07 18 20 02 50
info@gallerycolor.nl
Bevoegde vertegenwoordiger:
Gallery Color
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
457

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer