Berekend op basis van 535 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2450 beoordelingen sinds 18-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

WHERE IS MY PACKAGE?
op 16-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-08-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Very pleased, but wish that the threshold for free shipping was a bit lower. Then I would order from this site more often as product selection and pricing is great.
op 16-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-08-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Er zijn veel negatieve berichten over dit bedrijf, maar ik heb daar niks van gemerkt, netjes op tijd geleverd!
op 15-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 12-08-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik had ski's besteld van HEAD met een rugbeschermer en skischoenen voor mijn dochter. Voor de levering gekozen voor DPD. DPD heeft alleen de skischoenen bezorgd. De rest is bij hen spoorloos verdwenen. Klantenservice van EKOSPORT is onderzoek gestart. Je dient dan wel 3 weken het onderzoek af te wachten. Hierna heb ik toen keurig mijn geld teruggekregen! Klantenservice EKOSPORT is in communicatie kort maar krachtig maar geeft altijd keurig antwoord. De ski's en rugbeschermer wederom opnieuw bij EKOSPORT bestelt en nu laten bezorgen via UPC. Op 3de werkdag na bestelling keuring geleverd. Toekomstige bestelling sluit in zeker niet uit.
op 12-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 12-06-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

levering via UPC nu binnen 3 werkdagen binnen. Eerdere ervaring met levering via DPD was minder!
op 12-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 15-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle correcte afhandeling
op 10-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 07-08-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Horloge is mooi alleen nog even wennen hoe alles werkt.
op 10-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 22-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima bedrijf.
op 10-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 06-08-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik ben helemaal tevreden met de producten en mét de service
op 10-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 05-08-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Fijne site, goede prijzen, prima bezorgsnelheid
op 09-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 06-08-2019

  • Pagina / 47

Informatie Ekosport.nl

Beschrijving:

Bestel al uw skimateriaal online aan de beste prijs op Ekosport.nl ! meer dan 20 000 referenties ski, snow, nordic, kledij & outdoor op voorraad.

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
535

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer