Berekend op basis van 310 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1031 beoordelingen sinds 24-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goede en snelle levering maar de uitgebreide uitleg over het product moet je eigenlijk op een andere website gaan zoeken. (bijv. skibril) Als je weet wat je wil is dit prima maar anders moeilijk.
op 30-03-2019 door .

na een ervaring van de 25-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Geleverd na een weekje. Zonder vermelding dat ze de betaling ontvangen hebben,zonder vermelding dat het pakje verzonden is. Ineens email dat ik het pakje kon afhalen in mijn afhaalpunt. Was opgelucht. Schoenen zijn in orde. Geen goede communicatie.
op 27-03-2019 door .

na een ervaring van de 19-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Vertaling niet steeds goed. Algemene lay-out kan ook moderner en duidelijker, soms was het niet duidelijk hoe bepaalde producten te vinden.
op 19-02-2019 door .

na een ervaring van de 17-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

enkel een mail gekregen ter bevestiging van de bestelling onmiddellijk na het plaatsen ervan, verder geen enkele opvolging meer
niet op de hoogte gebracht van het verloop van de voorziene levering
op 13-02-2019 door .

na een ervaring van de 08-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Skilatten waren niet afgesteld zoals gevraagd
op 09-02-2019 door .

na een ervaring van de 07-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Heel snelle levering,jammer dat ze het verzenden met dpd courierdienst maar als je het wil retourneren via dat courierbedrijf mag je zelf de verzendkosten betalen en dat enkel omdat de maat te klein is.Zo komt er op de aankoopprijs 18 euro bij.Vind ik schandalig !!!!
op 06-02-2019 door .

na een ervaring van de 02-01-2019

Informatie Ekosport.be

Beschrijving:

EkoSport

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
310

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer