Berekend op basis van 286 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 978 beoordelingen sinds 24-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

had maat 38 EUR besteld en heb 38 FR (EUR 36) ontvangen. Heb geen tijd om dit terug te sturen.
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 30-09-2019

Commentaar van EKOSPORT
Goededag,
Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons dat u een probleem met uw bestelling hebt.
Om klacht in te dienen vragen wij u om de volgende stappen te volgen:
Ga naar de website, naar de rubriek 'Mijn account' en klik op het tabblad 'Retour - klantenservice': Selecteer het bestelnummer van uw retour en het (de) niet conforme artikel(en) en bevestig. U zal gevraagd worden om foto's toe te voegen waarop het probleem duidelijk te zien is. Na onderzoek van onze klantenservice nemen wij contact met u op om u te laten weten wat u vervolgens moet doen.
Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren (info@ekosport.be).

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Artikel was in orde , leveringsduur = 1 maand . Dit na diverse mails gestuurd te hebben.
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 19-08-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Snellere levering + minder kosten t o v andere sites + levering dpd koerier onbeleefd en cassant
op 31-08-2019 door .

na een ervaring van de 29-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Wat een miserie om aan pakje te geraken. Blijkbaar ergens verloren gegaan onderweg bij Mondial Relay. Beloven terug te bellen en laten niks van zich horen.
op 08-07-2019 door .

na een ervaring van de 19-06-2019

Commentaar van EKOSPORT
Goededag,
Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons dat uw levering vetraagd was. Volgens Mondial Relay hebt u uw bestelling inmiddels goed kunnen ontvangen.
Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren (info@ekosport.be).
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Nog voor mijn bestelling klaargemaakt was wilde ik deze annuleren, maar via mail kreeg ik een dag te laat reactie en telefonisch kon ik jullie (klantendienst) niet bereiken, waardoor de bestelling toch verstuurd werd en ik het pakket moest weigeren in de winkel waar het geleverd werd.
op 05-07-2019 door .

na een ervaring van de 17-06-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

het track & trace systeem na bestelling werkt niet, wat op zich niet zo geruststellend is, maar bestelling toch op tijd gekregen. Perfect verpakt, geen probleem met maten, niks op aan te merken.
op 04-05-2019 door .

na een ervaring van de 01-04-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goede website, slechte leverancier. Te lang achter mijn pakket moeten zoeken. Jammer
op 07-04-2019 door .

na een ervaring van de 18-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goede en snelle levering maar de uitgebreide uitleg over het product moet je eigenlijk op een andere website gaan zoeken. (bijv. skibril) Als je weet wat je wil is dit prima maar anders moeilijk.
op 30-03-2019 door .

na een ervaring van de 25-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Geleverd na een weekje. Zonder vermelding dat ze de betaling ontvangen hebben,zonder vermelding dat het pakje verzonden is. Ineens email dat ik het pakje kon afhalen in mijn afhaalpunt. Was opgelucht. Schoenen zijn in orde. Geen goede communicatie.
op 27-03-2019 door .

na een ervaring van de 19-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Vertaling niet steeds goed. Algemene lay-out kan ook moderner en duidelijker, soms was het niet duidelijk hoe bepaalde producten te vinden.
op 19-02-2019 door .

na een ervaring van de 17-01-2019

Informatie Ekosport.be

Beschrijving:

EkoSport

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
286

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer