Berekend op basis van 260 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 908 beoordelingen sinds 24-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Wat een miserie om aan pakje te geraken. Blijkbaar ergens verloren gegaan onderweg bij Mondial Relay. Beloven terug te bellen en laten niks van zich horen.
op 08-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 19-06-2019

Commentaar van EKOSPORT
Goededag,
Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons dat uw levering vetraagd was. Volgens Mondial Relay hebt u uw bestelling inmiddels goed kunnen ontvangen.
Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren (info@ekosport.be).
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Nog voor mijn bestelling klaargemaakt was wilde ik deze annuleren, maar via mail kreeg ik een dag te laat reactie en telefonisch kon ik jullie (klantendienst) niet bereiken, waardoor de bestelling toch verstuurd werd en ik het pakket moest weigeren in de winkel waar het geleverd werd.
op 05-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 17-06-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

het track & trace systeem na bestelling werkt niet, wat op zich niet zo geruststellend is, maar bestelling toch op tijd gekregen. Perfect verpakt, geen probleem met maten, niks op aan te merken.
op 04-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 01-04-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goede website, slechte leverancier. Te lang achter mijn pakket moeten zoeken. Jammer
op 07-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 18-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goede en snelle levering maar de uitgebreide uitleg over het product moet je eigenlijk op een andere website gaan zoeken. (bijv. skibril) Als je weet wat je wil is dit prima maar anders moeilijk.
op 30-03-2019 door .

volgend op een bestelling van 25-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Geleverd na een weekje. Zonder vermelding dat ze de betaling ontvangen hebben,zonder vermelding dat het pakje verzonden is. Ineens email dat ik het pakje kon afhalen in mijn afhaalpunt. Was opgelucht. Schoenen zijn in orde. Geen goede communicatie.
op 27-03-2019 door .

volgend op een bestelling van 19-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Vertaling niet steeds goed. Algemene lay-out kan ook moderner en duidelijker, soms was het niet duidelijk hoe bepaalde producten te vinden.
op 19-02-2019 door .

volgend op een bestelling van 17-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

enkel een mail gekregen ter bevestiging van de bestelling onmiddellijk na het plaatsen ervan, verder geen enkele opvolging meer
niet op de hoogte gebracht van het verloop van de voorziene levering
op 13-02-2019 door .

volgend op een bestelling van 08-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Skilatten waren niet afgesteld zoals gevraagd
op 09-02-2019 door .

volgend op een bestelling van 07-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Heel snelle levering,jammer dat ze het verzenden met dpd courierdienst maar als je het wil retourneren via dat courierbedrijf mag je zelf de verzendkosten betalen en dat enkel omdat de maat te klein is.Zo komt er op de aankoopprijs 18 euro bij.Vind ik schandalig !!!!
op 06-02-2019 door .

volgend op een bestelling van 02-01-2019

Informatie Ekosport.be

Beschrijving:

EkoSport

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
260

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer