Berekend op basis van 101 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 250 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik ontving een ander type handschoen dan ik had besteld, maar ik ben tevreden met wat mij is toegezonden. Het zou evenwel correcter zijn geweest indien ik van te voren over deze wijziging was geraadpleegd.
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 02-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Als ik een product laat bezorgen let ik altijd op de bezorgmethode. Het ene postorderbedrijf heeft namelijk betere randvoorwaarden dan de andere. Ik probeer bedrijven als dhl, met superslechte arbeidsomstandigheden, zo veel mogelijk te mijden en was enthousiast om gebruik te kunnen maken van een nieuw, relatief klein fietskoeriersbedrijf. Ook de beloofde bezorgtijden spraken mij aan omdat deze buiten mijn eigen werktijden vallen en ik het pakket dus zelf zou kunnen ontvangen. De info over welke steden binnen hun bezorggebied zouden vallen was voor mij niet te vinden op hun website maar ik woon in Rotterdam dus geloofde dat ik er veilig van uit kon gaan dat mijn woonplaats daarbinnen zou vallen. Echter heeft het koeriersbedrijf mijn bestelling zonder overleg doorgeschakeld naar dhl met alle gevolgen in de vorm van veranderingen bezorgtijden van dien. De bestelling kwam midden op de dag langs terwijl ik nog op mijn werk was, waardoor ik mijn spullen niet op de geplande dag kreeg en de bezorger de volgende dag nog een keer moest terugkomen. De bezorgers van dhl zijn zzp'ers en verdienen vaak ver onder minimumloon, en per bezorgd pakketje. Ik wil hier zo min mogelijk aan bijdragen en zorg dus minstens altijd thuis te zijn wanneer ik iets van ze verwacht te ontvangen, maar ik probeer eigenlijk vooral hun service te omzeilen en gebruik te maken van andere bedrijven. Ik hoop dat beastybike.nl bewust is van het feit dat deze doorzettingen plaatsvinden en welke gevolgen dit heeft voor zowel de klanten als de mensen die de pakketten bezorgen. Het verschil in zowel service als bedrijfsethiek tussen de twee bezorgers lijkt me namelijk immens.

De producten die ik ontving waren prima en compleet en ik rijd inmiddels al vrolijk met mijn nieuwe onderdelen rond. Maar ik geloof dat ik bij mijn volgende bestelling op zoek ga naar een winkel die zulke verwerpelijke arbeidsomstandigheden als bij dhl niet ondersteunt.
op 12-09-2019 door .

na een ervaring van de 29-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De website is prima
op 01-09-2019 door .

na een ervaring van de 17-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Gevarieerd assortiment, gebruiksvriendelijk. Alleen de status van producten zou wel handig zijn, dat scheelt de moeite van iets te bestellen wat niet leverbaar.
op 12-07-2019 door .

na een ervaring van de 28-05-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Vond het jammer dat het product dat ik gekocht had op de website op voorraad stond wat achteraf niet zo bleek te zijn.

Verder tervreden!
op 01-07-2019 door .

na een ervaring van de 29-05-2019

Commentaar van UNDERWY SAS
De meeste onderdelen kunnen we binnen een week a 10 werkdagen leveren als deze niet direct op onze site op voorraad zijn. Heel soms komen we er na de bestelling achter dat het product er ook bij onze leverancier niet meer is. We proberen dan snel de klant te verwittigen en een oplossing te zoeken.

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Prima
op 09-11-2018 door .

na een ervaring van de 18-10-2018

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

6 dagen wachten het artikel is langer dan ik gewend ben van shops. Verder prima product.
op 23-10-2018 door .

na een ervaring van de 11-09-2018

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
101

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer