Berekend op basis van 94 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 219 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Gevarieerd assortiment, gebruiksvriendelijk. Alleen de status van producten zou wel handig zijn, dat scheelt de moeite van iets te bestellen wat niet leverbaar.
op 12-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 28-05-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Vond het jammer dat het product dat ik gekocht had op de website op voorraad stond wat achteraf niet zo bleek te zijn.

Verder tervreden!
op 01-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 29-05-2019

Commentaar van UNDERWY SAS
De meeste onderdelen kunnen we binnen een week a 10 werkdagen leveren als deze niet direct op onze site op voorraad zijn. Heel soms komen we er na de bestelling achter dat het product er ook bij onze leverancier niet meer is. We proberen dan snel de klant te verwittigen en een oplossing te zoeken.

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Prima
op 09-11-2018 door .

volgend op een bestelling van 18-10-2018

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

6 dagen wachten het artikel is langer dan ik gewend ben van shops. Verder prima product.
op 23-10-2018 door .

volgend op een bestelling van 11-09-2018

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Top!
op 30-08-2018 door .

volgend op een bestelling van 24-08-2018

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
94

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer