Berekend op basis van 112 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 365 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Veel vertraging bij de levering, pakket zonder reden retour naar afzender. Echter waarschijnlijk een fout van de koerierdienst en niet van BeastyBike.
op 24-09-2020 door .

na een ervaring van de 25-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De website is prima de klantenservice alleen onbereikbaar. Schijnbaar was t onderbezet. 6 aug gemaild, meerdere malen en 14 augustus antwoord. Tas is geweldig!
op 04-09-2020 door .

na een ervaring van de 06-08-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Decent website
op 27-08-2020 door .

na een ervaring van de 21-05-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Door de vakantieperiode was de communicatie waarschijnlijk iets minder (pro-actief) dan normaal het geval. M'n product werd uiteindelijk na 2,5week verzonden (o.a. door een fout van de leverancier), waar ik zelf een paar keer achterna heb moeten bellen. De klant staat bij BeastyBike echter wel centraal en iedere keer werd ik netjes te woord gestaan (al werd er meer meegedeeld dan meegeleefd). Dit zal me echter niet weerhouden een volgende keer te bestellen, gezien de belofte uiteindelijk wel is gehouden, het zelf-geïnitieerde contact telkens op maat en prettig was, en het product voor een scherpe prijs bij mij op de deurmat is geland.
op 27-08-2020 door .

na een ervaring van de 14-07-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Op zich mooi op tijd geleverd. Alleen vind ik het niet professioneel dat je een fietstas in een oud doosje van een of ander tafeltje stopt en dichtplakt. Waarom dan niet in een goedkoop kaal doosje of een transportbag? Produkt goed, verpakking 'marktplaats' kwaliteit Succes!!
op 15-08-2020 door .

na een ervaring van de 11-07-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Bestelling was week te laat zonder verdere communicatie, terwijl op website 24/48h stond. Verder alles ok
op 14-07-2020 door .

na een ervaring van de 23-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

te weinig aandacht
op 13-07-2020 door .

na een ervaring van de 11-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goede info gekregen, overzichtelijke website alleen jammer dat bestelling niet helemaal het gevraagde was.
op 31-05-2020 door .

na een ervaring van de 08-05-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik vind het jammer dat het niet aangegeven werd dat de helm niet op voorraad was. Pas na betaling ben ik dat te weten gekomen. Er was ook geen mogelijkheid om de bestelling op een ander adres te laten leveren. De bestelling was een kado voor mijn kleinzoontje die 50 km verder woont. In coronatijden geraak ik daar niet.
op 12-05-2020 door .

na een ervaring van de 08-04-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Snelle adequate reactie klantendienst, trage levering
op 12-05-2020 door .

na een ervaring van de 13-04-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
112

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer