Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 220 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 886 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

moet gemakkelijker gaan om verschillende mogelijkheden te kunnen bekijken.
op 27-05-2020 door .

na een ervaring van de 22-05-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Probeer al een maand geld terug te krijgen wegens corona maar tevergeefs na zoveel te bellen en mails te schrijven!
op 27-05-2020 door .

na een ervaring van de 06-03-2020

Commentaar van OUI.sncf
Good morning Myriam



Thank you for taking the time to participate in this survey.



Since you are talking about a refund, please contact us through our alternative means of contact:



- by mail: https://forms.oui.sncf/form-28375/OuiSNCF-1st-Form

- on our social networks (Facebook and Twitter)

- Customer Service YES.Sncf 00 33 1 84 91 91 91 Monday to Saturday 9am to 5pm



And if you want to tell us more about your online booking, don't hesitate to send us a new review!



We look forward to hearing from you,



The Oui.Sncf team

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

een onaangename ervaring. Ik beveel het niet aan.
op 21-05-2020 door .

na een ervaring van de 10-03-2020

Commentaar van OUI.sncf
Goedemorgen Joy



Bedankt dat u de tijd hebt genomen om deel te nemen aan dit onderzoek.



Uw mening is erg belangrijk voor ons.



Nog een prettige dag.



Het Oui.Sncf-team

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

De bestelling verliep perfect.
op 04-04-2020 door .

na een ervaring van de 26-03-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

zeer behoorlyk
op 04-04-2020 door .

na een ervaring van de 19-03-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

zeer correcte service
op 04-04-2020 door .

na een ervaring van de 25-02-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Correcte en snelle service
op 04-04-2020 door .

na een ervaring van de 14-03-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

het annuleren van het ticket ten gevolge van Covid-19 was niet helemaal duidelijk op de website
op 04-04-2020 door .

na een ervaring van de 05-03-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Onmogelijk om annulatie of omwisseling van ticket te doen. Of toch niet gevonden.
op 04-04-2020 door .

na een ervaring van de 03-03-2020

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

onze terugrit was geannuleerd zonder verwittiging of oplossing
op 04-04-2020 door .

na een ervaring van de 17-02-2020

Commentaar van OUI.sncf
Dear Elle



Thank you for taking the time to participate in this survey.



Your opinion is important.



We understand your return, but here, we only deal with reviews regarding our site or our application.



The good news is that to make a complaint following the situation you encountered, it's on the following link:



https://www.sncf.com/en/customer-service/complaints



And if you want to tell us more about your online reservation, don't hesitate to send us a new review!



Thank you for your understanding. I wish you a good day.



The OUI.Sncf team

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 22

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Treinreizen naar Frankrijk en door Europa met OUI.sncf. De laatste treinacties en reisinformatie voor de meest comfortabele manier van reizen!

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
220

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer