Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 395 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 946 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Goede prijzen, overzichtelijke website
op 16-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 09-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Het is een goede site. Graag had ik ook een overzicht gehad van de goedkoopste aanbiedingen in bepaalde periode op meerdere tijdstippen.
op 16-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 16-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

positief is dat het vlot werkt, negatief is al die vragen tussendoor over vervoer en verblijf. Ik wil alleen een treinreis zoals denk ik de meeste reizigers
op 15-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 06-08-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima verlopen...

Alleen perron terugreis lastig te vinden omdat geen eind station op kaartje stond en we dus niet wisten wat eindstation was... Maar vriendelijke mensen hebben ons geholpen.
op 15-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 28-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Zoveel jaren reizen wij al met de Thalyss naar Parijs. Luik- Parijs We zijn hier zeer tevreden over. Goede ruime zitplasts, rust in de trein. Goede service.
op 15-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 21-05-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Alles was goed te vinden en de juiste keuze op basis van prijzen was goed te maken
op 15-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 10-08-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Goede service, goede staff aan boord
op 06-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 24-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

keurige trein
op 04-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 21-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Overzichtelijke en goed werkende site
op 04-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 10-06-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Comfortabel en goed georganiseerd maar op de terugreis zou ik een solo stoel krijgen maar zat ik tegenover een andere treinreiziger. Dat was niet wat ik gepland had.
op 01-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 16-06-2019

  • Pagina / 40

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
395

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer