Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 384 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1081 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

a cause de la greve mon train a été annulé. je n'ai pas pu visiter ma famille, je suis dégouté.
op 18-01-2020 door .

na een ervaring van de 15-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Sommige kaartjes kun je 3 maanden vooraf kopen. Andere al 4 maanden vooraf. Dit zou veel eerder kunnen (zoals luchtvaartmaatschappijen het doen)
op 10-01-2020 door .

na een ervaring van de 16-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ticket bestellen was geen probleem. Had echter geen bevestigingsmail ontvangen van Oui van de betaling. Daarnaast kon ik mijn tickets ook niet meer op de website vinden, omdat mijn krantenaccount blijkbaar te laat was geactiveerd. Eenmaal geactiveerd was het ticket dat ik daarvoor had gekocht dus ook niet op mijn account te vinden. Uiteindelijk met betalingscodes toch nog mijn ticket kunnen vinden
op 08-01-2020 door .

na een ervaring van de 21-11-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima site
op 06-01-2020 door .

na een ervaring van de 03-01-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Boeken was goed te doen.
op 06-01-2020 door .

na een ervaring van de 17-12-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Wij konden ivm staking op 27/28 -12 niet vanuit Nimes naar Barcelona reizen. Ticket moeten omzetten met extra bijbetaling vanuit Parijs naar Barcelona met extra verblijfkosten in Parijs en Barcelona en Nimes.
op 05-01-2020 door .

na een ervaring van de 07-10-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Gelukkig rentten die nog wel reed en bovendien op tijd!
op 04-01-2020 door .

na een ervaring van de 15-10-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

prijs kwaliteit verhouding is goed
op 04-01-2020 door .

na een ervaring van de 17-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik ben niet gesteld op stakingen van de trein
op 04-01-2020 door .

na een ervaring van de 15-11-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Alles correct uitgevoerd.
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 13-10-2019

  • Pagina / 39

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
384

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer