Berekend op basis van 15 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 58 beoordelingen sinds 08-08-2016

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

ik raad het iedereen aan om een kijkje te nemen
op 17-05-2020 door .

na een ervaring van de 29-04-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

veel geduld hebben .
op 17-05-2020 door .

na een ervaring van de 23-04-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goed duidelijk
op 05-03-2020 door .

na een ervaring van de 29-01-2020

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Beste, de broeken waren veel te groot ik heb onmiddellijk een bericht gestuurd om te vragen of deze geruild konden worden, echter zonder gevolg. Ook had ik graag nog het factuur toegestuurd gekregen want nergens vind ik dat terug.
Ik hoop langs deze weg nog antwoord van u te krijgen.
Mvg Ben Bogaerts
op 28-01-2020 door .

na een ervaring van de 11-12-2019

Commentaar van Modyf
Goedemorgen, meneer,

Dank u voor uw mening.

U stuurde ons uw aanvraag op 26/12/2019 tijdens onze jaarlijkse afsluiting. Ik heb u op 02/01/20 geantwoord door u te informeren dat het retouretiket rechtstreeks op onze website moet worden gevraagd en dat u de SPAM-mail moet controleren. Maar dat je me op de hoogte moest houden als het label nog steeds niet op je e-mail staat. Tot nu toe heb ik nog geen antwoord van u ontvangen. De factuur is u ook per e-mail toegestuurd.

Ik wacht op uw terugkeer.

Nog een prettige dag.

Met vriendelijke groet

Wurth Modyf klantenservice.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik koop al jaren wurth schoenen. De kwaliteit is heel goed en ze gaan zeker een jaar intensief werken mee.
op 17-01-2020 door .

na een ervaring van de 09-01-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Sneller aangekomen dan verwacht .
op 10-01-2020 door .

na een ervaring van de 08-01-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

compleet
op 13-12-2019 door .

na een ervaring van de 28-11-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Soms mist er een maattabel
op 09-12-2019 door .

na een ervaring van de 30-11-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede kwaliteit, mooie prijzen
op 14-11-2019 door .

na een ervaring van de 09-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

als je uit België besteld moet je zeker rekening houden met de maten want de tabel geeft blijkbaar alleen Franse maten weer, wat zorgt voor extra handelingen zoals het retourneren en de chat vol spammen;) alsook is het dan moeilijk om de juiste maat te vinden!!
op 07-11-2019 door .

na een ervaring van de 03-10-2019

Commentaar van Modyf
Bedankt voor uw feedback.

Voor elk item heeft u een maattabel die u de hoogte, taillemaat, heupmaat en heupmaat laat zien en waarmee u zich kunt oriënteren op de maat die u moet kiezen.

Als u contact met ons heeft opgenomen in onze chat, moeten onze adviseurs u geholpen hebben en begeleiden u bij het nemen van uw maten om de juiste maat te vinden.

We hopen dat u volledig tevreden bent met de artikelen.

Tot binnenkort op onze website.

Met vriendelijke groeten

Wurth Modyf Klantenservice

Alle commentaren weergeven
Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Modyf.be

Beschrijving:

De werkbroeken en veiligheidsschoenen van WURTH MODYF zijn ontworpen voor professionals werkzaam in de ambachtelijke of industriële industrie. Bouwvakker, monteur of tuinarchitect, alle Pro's kunnen stijlvol werken!

Adres:
Modyf
1 rue de la dordogne
, Bruxelles
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.:  31 20 499 02 74
info-nl@modyf.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
Modyf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
15

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer