Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Ik heb mijn product niet gekregen
op 01/07/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
oplaadkabels besteld en na 2 weken nog niet in huis.
op 28/06/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Zeer slechte ervaring. Kabels besteld en levertijd gekregen maar deze werd uitgesteld en nu na 2 weken nog niets ontvangen. Gelukkig via afterpay geregeld dus ook niets betaald. Op e-mail wordt niet gereageerd.
op 28/06/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Bij IPhone kabel stond origineel, maar de IPhone herkent de kabel niet en laad dus niet. De Chinese kabel van mijn zoon 1,50 doet het beter
op 22/06/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Wat bestelling betreft heel goed, zeer snelle levering . Maar product werkt jammer genoeg niet
op 22/06/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
7 juni een Iphonekabel besteld en tot op heden niets ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en via de mail en live chat krijg je iedere keer hetzelfde standaard knip/plak antwoord. Hier geven ze aan dat PostNL vertraging heeft met brievenbuspost. Mogelijk zou dat kunnen, maar een week vertraging is toch wel heel apart. Ik heb er dan ook geen vertrouwen in dat de kabel nog bezorgt gaat worden.
op 17/06/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
14 dagen is het versturen van de bestelling nog steeds niet geleverd en geen reactie van iphone.nl met de vraag om de status van de verzending te onderzoeken
op 28/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Oortjes besteld voor mijn Iphone, na 3 dagen werkt het rechteroortje al niet meer goed en valt het geluid soms weg. Kwaliteit van het materiaal is erg slecht dus. Bovendien is de garantie op de oortjes niet geldig vanwege hygiënische redenen.
op 18/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Beste Joost, U kunt gebruik maken van onze klantvriendelijke service, de oordopjes kunnen wij onder garantie direct omruilen. Waarschijnlijk heeft u helaas een defect exemplaar ontvangen of is deze onderweg beschadigd. Geld retour is mogelijk, ondanks dat dit inderdaad een hygiene product betreft. Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
Er staat voor 18.00 besteld volgende dag in huis. Ik heb er 5 dagen op moeten wachten, waardoor ik 5 dagen geen telefoon heb gehad. Uiteindelijk maar een originele kabel in een fysieke winkel gekocht. Kabel dus retour. Jammer van de belofte.
op 18/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Hoesje voor I-phone 7 besteld. Eerst een kabel ontvangen en daarna een hoesje voor een I-phone 6. We wachten nog op terugbetaling van ons geld.
op 15/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
  • Pagina / 20

Informatie Kabelvooriphone.nl

Beschrijving:

Uw webshop voor iPhone kabels en nog veel meer! Wij leveren kabels en veel accessoires voor de iPhone, iPad en iPod. Deze zijn van hoogwaardig kwaliteit voor de scherpste prijs! iPhone 5 / 6 / 7 / 8 / X Kabel € 4,95, ook in 2 en 3 Meter verkrijgbaar. Verder hebben wij iPhone hoesjes, iPhone EarPods, SmartWatch Horloges, Xiaomi Powerbanks en de SegBoard - mini Segway Hoverboard. Verzendingen zijn altijd GRATIS, binnen 24 uur! U kunt veilig betalen met iDeal, AfterPay, PayPal, CreditCard, Bancontact of OverBoeking.

Adres:

Swanenburgstraat 44
2531RG, 's-Gravenhage
Aanbevelen:
Contact:
info@kabelvooriphone.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
4656

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer