Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Apple oortje werken niet kwam er later achter dat ze niet echt waren. 2 keer geprobeerd klantenservice te bellen maar er wordt niet opgenomen
op 08/09/2019 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Beste Margot, Jammer genoeg is het mij niet gelukt u te bereiken, ook niet per email. Echtheid is altijd te controleren middels unieke serienummer, neemt u contact met mij op voor een spoedige oplossing. Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
Kapotte oortjes ontvangen
op 06/09/2019 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Beste Zion, Zoals eerder per email afgesproken kunt u de oortjes naar ons opsturen zodat het direct wordt omgeruild. Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
Heel slecht, ik word al maanden genegeerd. Ik krijg mijn geld maar niet terug. Vind dit heel teleurstellend
op 31/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Beste Angelique, Uw aankoopbedrag is zoals afgesproken aan u gecrediteerd. Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
Bestelling geplaatst 22/08/2019 en tot op heden geen levering Live chat 24u krijg je zelfs geen respons Niet echt betrouwbare site !!!!!!
op 29/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Beste Sandra, Fijn te horen dat uw order is ontvangen. Kunt u de huidige beoordeling herzien? Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
Zit al een week op mijn bestelling te wachten Als je een mail stuurt krijg je een standaard antwoord Telefonisch onbereikbaar en via de chat krijg je geen antwoord Mijn kabel is kapot en kan mijn iPad nu niet gebruiken
op 28/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Beste R. Great, Fijn te horen dat uw order is ontvangen. Kunt u de huidige beoordeling herzien? Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
Oortjes plus splitter besteld op 25-08, 29-08 nog niks binnen. Telefoon wordt niet opgenomen. Live chat werkt niet. Zeer vervelend!!
op 28/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Beste Momand, Fijn te horen dat uw order is ontvangen. Kunt u de huidige beoordeling herzien met de link ''aanpassen''. Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
Na mijn bestelling geplaatst te hebben op 20-08-2019 heb ik vandaag op 27-08-2019 nog steeds mijn kabeltjes niet binnen. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik volgende antwoord terug '' Uw order is in goede orde ontvangen, deze kunt u spoedig verwachten. Er helaas enige vertraging ontstaan vanuit onze leveranciers, mijn excuses voor het ongemak Op site staat vandaag voor 1800 besteld, morgen in huis. Wel zo handig als je kabel overleden is. Na nogmaals een mail gestuurd te hebben op 24-08-2019 met de vraag wanneer ik deze mag verwachten, geen antwoord terug gehad. Vandaag 29-08-2019 nogmaals gebeld en gemaild. Wederom geen reactie Kortom. Goede prijs kwaliteit verhouding echter geen goede informatie en communicatie
op 27/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Beste Ad, Fijn te horen dat uw order is ontvangen. Kunt u de huidige beoordeling herzien? Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
7 juni een Iphonekabel besteld en tot op heden niets ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en via de mail en live chat krijg je iedere keer hetzelfde standaard knip/plak antwoord. Hier geven ze aan dat PostNL vertraging heeft met brievenbuspost. Mogelijk zou dat kunnen, maar een week vertraging is toch wel heel apart. Ik heb er dan ook geen vertrouwen in dat de kabel nog bezorgt gaat worden.
op 17/06/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Oortjes besteld voor mijn Iphone, na 3 dagen werkt het rechteroortje al niet meer goed en valt het geluid soms weg. Kwaliteit van het materiaal is erg slecht dus. Bovendien is de garantie op de oortjes niet geldig vanwege hygiënische redenen.
op 18/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
kabelvooriphone.nl
Beste Joost, U kunt gebruik maken van onze klantvriendelijke service, de oordopjes kunnen wij onder garantie direct omruilen. Waarschijnlijk heeft u helaas een defect exemplaar ontvangen of is deze onderweg beschadigd. Geld retour is mogelijk, ondanks dat dit inderdaad een hygiene product betreft. Met vriendelijke groet, Richard Medewerker klantenservice

Klantbeoordelingen

 
Tweemaal is de kabel in een paar dagen tijd kapot gegaan (bij normaal gebruik). Paar keer gemaild hierover, maar heel lastig contact te leggen met het bedrijf. Geen geld teruggekregen voor een product waar ik nu niet tevreden over ben. Kortom: ik raad het niemand aan.
op 11/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
  • Pagina / 20

Informatie Kabelvooriphone.nl

Beschrijving:

Uw webshop voor iPhone kabels en nog veel meer! Wij leveren kabels en veel accessoires voor de iPhone, iPad en iPod. Deze zijn van hoogwaardig kwaliteit voor de scherpste prijs! iPhone 5 / 6 / 7 / 8 / X Kabel € 4,95, ook in 2 en 3 Meter verkrijgbaar. Verder hebben wij iPhone hoesjes, iPhone EarPods, SmartWatch Horloges, Xiaomi Powerbanks en de SegBoard - mini Segway Hoverboard. Verzendingen zijn altijd GRATIS, binnen 24 uur! U kunt veilig betalen met iDeal, AfterPay, PayPal, CreditCard, Bancontact of OverBoeking.

Adres:

Swanenburgstraat 44
2531RG, 's-Gravenhage
Aanbevelen:
Contact:
info@kabelvooriphone.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
4843

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer