Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Betrouwbare iPhone connectie. Is nl niet okok
op 03/07/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Mijn product kwam beschadigd binnen
op 30/06/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Laadkabel blijft niet in telefoon zitten.
op 27/06/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
A siebenga
op 21/06/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Betere informatie.
op 15/05/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
De service vond ik snel en top! maar wanneer ik muziek wil luisteren valt geluid weg wat ik namelijk jammer vind...
op 10/05/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Levertijd aanpassen
op 05/05/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
de kabels zijn te duur, tot mijn verbasing heb ik dezelfde cabels bij mijn supermarkt bij de kassa gezien en goodkooper!!!
op 21/04/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
2 producten besteld en 1 gekregen.. Wel goed opgelost en dezelfde dag nog het andere product opgestuurd!
op 18/04/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Sneller leveren!
op 14/04/2020 door .
Beoordeling verzameld door
  • Pagina / 17

Informatie Kabelvooriphone.nl

Beschrijving:

Uw specialist webshop voor iPhone oplader kabels en nog veel meer! Wij hebben een ruime aanbod accessoires voor de iPhone, iPad en iPod. Deze zijn origineel en of van hoogwaardig kwaliteit voor de scherpste prijs! Verzendingen zijn altijd GRATIS, binnen 24 uur! U kunt veilig betalen met iDeal, AfterPay, PayPal, CreditCard en OverBoeking.

Adres:

Swanenburgstraat 44
2531RG, 's-Gravenhage
Aanbevelen:
Contact:
info@kabelvooriphone.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
6840

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer