Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

ZEER SLECHTE ERVARING; DE HELFT VAN MIJN BESTELLING WERD NIET GELEVERD EN HET GELD HEB IK (ONDANKS TIENTALLEN MAILS) NOOIT TERUGGEZIEN
op 13-09-2018 door .

volgend op een bestelling van 30-01-2018

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

3 is eigenlijk al teveel
op 02-08-2018 door .

volgend op een bestelling van 30-01-2018

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

het was voor ons de eerste keer om met 3 suisses te werken en we gaan dit NOOIT meer doen!!!!!!!!
op 17-07-2018 door .

volgend op een bestelling van 29-08-2017

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Al 5 mails en 7 telefoons met de klantendienst en nog steeds niet geleverd!
op 20-04-2018 door .

volgend op een bestelling van 31-01-2018

Commentaar van 3 SUISSES BELGIUM S.A.
Bedankt om de tijd genomen te hebben om u uit te drukken.
Uw bestelling is niet aangekomen binen de aangekondigde leveringstermijn, al onze excuses voor dit ongemak.
U heb sinds uw pakket kunnen ophalen.In de hoop dat u tevreden ben met de geselecteerd artikelen.

Tot ziens bij 3Suisses.be, David
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

de mails komen wel goed binnen, alleen jammer dat er geen gevolg wordt gegeven aan klachtenbrieven
op 13-04-2018 door .

volgend op een bestelling van 17-12-2017

Commentaar van 3 SUISSES BELGIUM S.A.
Beste,
Sorry voor de late antwoord,3Suisses is overgenomen door Domoti en dit heeft enkele storingen meegebracht.
Ik ben David ( nieuweklantendienst) heb u zonet een document opgestuurd te ondertekenen en terug te sturen.
Men heeft ook al de nodige informatie doorgegeven aan onze administratieve dienst.
Excuse voor het ongemak, David

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Is al besteld geweest op 17.2. En nu zijn wij 4.3 duurd vol te lang sorry...
op 04-03-2018 door .

volgend op een bestelling van 17-02-2018

Commentaar van 3 SUISSES BELGIUM S.A.
Mevr. Claessens,

Ik heb uw beoordeling gelezen.
Onze excuses voor het vertragen van uw bestellig.
Ik heb net naar uw dossier gekeken en het is me inderdaad ook opgevallen dat uw pakket al lang onderweg is.
Daarom ben ik een intern onderzoek gestart naar dit pakket.

Zodra we hier meer informatie over hebben, laten we u zo snel mogelijk iets weten.

Onze excuses voor het ongemak.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

De handelingen zijn meestal ok
op 04-03-2018 door .

volgend op een bestelling van 14-02-2018

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

website is OK.
op 03-03-2018 door .

volgend op een bestelling van 13-02-2018

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima
op 02-03-2018 door .

volgend op een bestelling van 10-02-2018

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

als men na de bestelling opzoekt of het artikel al geleverd is, staat er een voorziene datum ook al is het artikel al lang in het leverpunt. Geen mail, niks, nada... men moet het gewoon ruiken!
Hier bij deze enquete ook, wat betekenen die vakjes? ik zie geen waarderingscijfer, enkel lege vakken, en als ik er in klik, gebeurt er niets... geen kruisje, niks, nada... jullie online verkoop en evaluatie kan sterk verbeterd worden, evenals de nederlandse taal, er staat Ja of Naam (ipv Neen) ...
op 31-03-2018 door .

volgend op een bestelling van 31-01-2018

Commentaar van 3 SUISSES BELGIUM S.A.
Beste Anne,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Uw opmerkingen zijn nuttig en helpen ons onze service te verbeteren.
Onze verontschuldigingen als onze service niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.
We zullen de desbetreffende diensten over de problemen die zich hebben voorgedaan informeren en stellen alles in werk om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt.

Nog een prettige dag verder.

David
  • Pagina / 464

Informatie 3suisses.be

Beschrijving:

Zet u schrap voor ultragestileerd shoppen: modieuze kleding, trendy looks en onmisbare merken in een rijkelijke collectie voor dames, heren, kinderen en woning. Bent u op zoek naar trendy kleding, schoenen of accessoires, neem dan een duik in onze online collectie: 100% shoppingplezier gegarandeerd!

Adres:
3 SUISSES BELGIUM S.A.
422, Chaussée de Lille
7501, Tournai
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 32 70 23 38 48
klantendienst@web.3Suisses.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
3 SUISSES BELGIUM S.A.
Status:
Al drie maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
4638

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer