Berekend op basis van 666 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1354 beoordelingen sinds 24-07-2013

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Rommelig eerst Nederlands, daarna in het Duits, het geeft je een naar gevoel of het wel goed gaat. Heb daarna ook maar gebeld om te checken of het goed was gegaan en kreeg hierna pas een mail met de bevestiging van mijn bestelling.
op 07-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 15-02-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

De finale foto getoond voor bestelling is niet wat er ingesteld is en van matige tot slechte kwaliteit
op 03-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 11-02-2019

Commentaar van Gallery Color
Goedemiddag,
De voorvertoning is inderdaad in een lagere resolutie om de snelheid te verbeteren. Deze voorvertoning is dan ook alleen om de juiste uitsnede te bepalen. De kwaliteit van de print is afhankelijk van het geüploade bestand en ook dat controleren we nog handmatig voordat we gaan afdrukken.

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Kreeg paar keer mails dat er nog iets in winkelwagen zou staan, maar bestelling was gewoon betaald en had bevestigingsontvangst gehad van betaling en bestelling! Dit was heel verwarrend!
op 19-02-2019 door .

volgend op een bestelling van 30-12-2018

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Levertijd is erg lang.
op 01-02-2019 door .

volgend op een bestelling van 21-12-2018

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Rommelig heen en weer, veel knoppen om inzicht op prijs en materiaal te krijgen. Sommige links werken niet, ik meen vanuit het uitklap menu. Niet compact en overzichtelijk.
op 06-12-2018 door .

volgend op een bestelling van 22-10-2018

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Lang wachten op de Foto's en ik vind de afdruk kwaliteit ook niet denderend
op 04-12-2018 door .

volgend op een bestelling van 25-10-2018

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Als je de foto s wil bestellen en aanklikt dat je mat wil hebben gaat het programma vanzelf weer naar glans ook de afmetingen wijzigen steeds terwijl je dit niet invoert na 20 pogingen was de bestelling eindelijk klaar.
op 22-09-2018 door .

volgend op een bestelling van 02-08-2018

Commentaar van Gallery Color
Hallo Desiree, Wat vervelend dat de website niet deed wat je wilde. Mocht het de volgende keer nou weer niet lukken. Stuur dan even een berichtje via de mail of de chat, dan helpen we je er even mee.

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Foto's allemaal verschillende formaten aangekregen !
op 30-08-2018 door .

volgend op een bestelling van 16-07-2018

Commentaar van Gallery Color
Beste Ann,
We hebben al een aantal keer aangegeven dat we dit willen oplossen voor je. maar als foto's worden aangeleverd in een afwijkende verhouding van wat je wilt hebben, dan zal er of iets aangepast moeten worden, dit kan zijn dat hij of bijgesneden wordt, of dat er een witte rand bij komt. Anders is het simpelweg onmogelijk. Maar we hebben nog geen (normale) reactie van je ontvangen helaas.
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Foto poster zo opgerold dat ik hem niet eens mooi glas in een lijst kan doen je blijft het zien.
op 27-07-2018 door .

volgend op een bestelling van 07-04-2018

Commentaar van Gallery Color
Beste Manon,

Ik denk dat wij er met een (niet zo’n beste) beoordeling van een ander printbedrijf vandoor gaan. Wij hebben 4 foto’s op houtblokken voor je gemaakt. Mochten we je kunnen helpen met een print die wel strak in een lijst kan, dan horen we het graag. Zou je je beoordeling willen herzien, als je een cijfer zou willen geven voor de kwaliteit van de foto’s op hout, zouden wij dat erg waarderen!

Met vriendelijke groet,

Daan Hettema

Gallery Color

Office
Middenweg 105 - 107
1098 AH Amsterdam

Lab
Losplaatsweg 22
2201 CV Noordwijk

T +31 (0) 71 820 02 50
M +31 (0) 6 105 02 718

E daan@gallerycolor.nl
W www.gallerycolor.nl

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ga weg met je beoordelingen!
op 26-07-2018 door .

volgend op een bestelling van 06-04-2018

Commentaar van Gallery Color
Beste Hans,

Sorry dat je niet zit te wachten op het beoordelen van onze producten. We maken je prints altijd met erg veel plezier. Een 1 score haalt ons gemiddelde best naar beneden. Dan hadden we liever geen beoordeling gehad. Zou je dit willen heroverwegen?

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

Daan Hettema

Gallery Color
Office
Middenweg 105 - 107
1098 AH Amsterdam

Lab
Losplaatsweg 22
2201 CV Noordwijk

T +31 (0) 71 820 02 50

E info@gallerycolor.nl
W www.gallerycolor.nl



Alle commentaren weergeven

Informatie Gallerycolor.nl

Beschrijving:

Gallery Color: Fotovaklab voor groot formaat fotoafdrukken. Uw foto in het groot op forex, dibond, plexiglas of hout. Gallery Color maakt originele fotoafdrukken en dat zie je meteen. Al vanaf €2.90.

Adres:
Gallery Color
Middenweg 105
1098AH, Amsterdam
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Tel.: 07 18 20 02 50
info@gallerycolor.nl
Bevoegde vertegenwoordiger:
Gallery Color
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
666

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer