Berekend op basis van 666 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1354 beoordelingen sinds 24-07-2013

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Te grote blokken. heel veel recursie.
op 24-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 03-04-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

overzichtelijk
op 23-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 02-04-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Enigszins verwarrende website als je alle mogelijkheden wil zien, maar met wat geduld kwam ik bij de adrukkeuze die ik graag wilde hebben
op 20-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 29-03-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Kwaliteit afdruk OK, maar een volledig uit properties grote ophanging aan de achterkant. Als ik dat had geweten vooraf had ik dit niet besteld. Valt niet te verwijderen. Helaas.
op 18-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 08-04-2019

Commentaar van Gallery Color
Beste Bart, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met ons ophang systeem. Dit wordt door veel andere klanten juist als een plus gezien. Doordat het frame in een rechthoek aan de achterzijde geplaatst wordt kan het paneel ook niet krom trekken en hang het altijd recht tegen de muur. Mocht je dit niet willen hebben, dan kun je dit bij volgende bestelling altijd van te voren aangeven, dan laten we het achterwege.
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Niet via website besteld, ook niet op website gekeken. Sorry
op 08-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 19-03-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Zelf ophalen of laten bezorgen verloopt niet in de juiste volgorde en is daarom verwarrend.
op 26-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 17-03-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

de website reageert erg langzaam verder top
op 19-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 10-03-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Het ziet er mooi uit, tevreden over het product maar levering was niet binnen 7 dagen maar 8 en voor mij op tijd dus toch tevreden
op 03-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 21-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Over de producten en de meedenkende vakmensen ben ik heel tevreden, over het oplossen van problemen niet. Bij problemen verwacht ik dat een bedrijf samen met de klant kijkt naar wat er misging en hoe je dat samen zou kunnen oplossen. Niet een bedrijf dat tegenover je gaat staan. Dankzij een aardige medewerker die dat wel snapt, toch nog 3 sterren, ondanks de slechte ervaring.
op 28-03-2019 door .

volgend op een bestelling van 07-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Prima, maar de tool die het formaat van de foto berekende gaf een licht afwijkende maat waardoor de symmetrie verloren ging. Er is echter gratis een nieuwe gemaakt. Prima service dus.
op 19-03-2019 door .

volgend op een bestelling van 20-01-2019

Informatie Gallerycolor.nl

Beschrijving:

Gallery Color: Fotovaklab voor groot formaat fotoafdrukken. Uw foto in het groot op forex, dibond, plexiglas of hout. Gallery Color maakt originele fotoafdrukken en dat zie je meteen. Al vanaf €2.90.

Adres:
Gallery Color
Middenweg 105
1098AH, Amsterdam
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Tel.: 07 18 20 02 50
info@gallerycolor.nl
Bevoegde vertegenwoordiger:
Gallery Color
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
666

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer